Kairos (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Ulrika Wallenström
ISBN
9789100182373

Kairos E-bok

(7 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-02

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
De träffas av en slump vid Alexanderplatz. Katharina är nitton år, Hans trettio år äldre och gift. Det är mitten av 80-talet, och under åren som följer - de sista före murens fall - kan de båda inte släppa varandra. "Kairos" är historien om ett ögonblick som förändrar allt, om en kärlek som gränsar till grymhet, och om att gå under i passion samtidigt som sanningen och historien faller sönder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kairos. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vemodig om det DDR som försvann
    Lasse Ekstrand, 14 juni 2023

    Jenny Erpenback, född 1967, växte upp i det DDR som inte längre är. Vi får följa en kärlekshistoria mellan en man och en yngre kvinna (huvudpersonen) som slutar olyckligt. Men det jag, tysklandsintresserad, tog till mig från boken är skildringen av hur DDR inlemmas i förbundsrepubliken - med svåra konsekvenser. Personligt, medryckande skrivet. Och påminnande om att det fanns de som inte ville att DDR skulle slängas ut med badvattnet. Bland dem den kända författaren Christa Wolf. De anade vad ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Erpenbeck