Älskade barn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2021-04-28
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Helena Hansson
Originaltitel
The Push
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
221 x 143 x 26 mm
Vikt
451 g
SAB
Hce
ISBN
9789100182861

Älskade barn

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-28
231
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Blythe vill ge sitt barn all den kärlek hon själv undanhölls när hon växte upp. Men det är inte så lätt med det första barnet, och snart inser hon att det måste vara något som är fel med Violet eller med henne själv. När en tragedi drabbar familjen blir Blythe övertygad om att hennes värsta farhågor är sanna. En gastkramande roman om när moderskapet inte blir som man hoppades, men allt man fasade för.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Älskade barn
 2. +
 3. Älskade barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Älskade barn av Ashley Audrain (pocket).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Älskade barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intensiv och skrämmande på samma gång
  @bokslukarfeministen, 14 september 2021

  Älskade barn är en spännande bok med mycket trovärdiga karaktärer. Jag sögs direkt in i boken med dess skrämmande och intensiva handling. Jag kunde knappt lägga den ifrån mig trots dess tunga och relativt jobbiga innehåll. Ibland gjorde det till och med ont i mig då Blythe inte lyckas anknyta till sitt barn, men det är ett viktigt ämne att skriva om, även fast det i detta fallet kan vara lite överdrivet. Blythe är en karaktär som både väcker avsmak och medlidande, men dottern Violet hade jag ... Läs hela recensionen

 2. Moderskapets ångest
  betttybook (Sandviken), 1 juli 2021

  Det här är Blythe's berättelse om moderskapet. Samtidigt är det också hennes mormor Etta's berättelse, Etta som föder dottern Cecilia när hennes make har dött i en tragisk olycka hemma på majsåkern, men senare träffar Henry som blir en förälder till Cecilia i större utsträckning än hon själv förmår vara. Helt klart mår Etta inte bra och hennes osynliggörande av Cecilia föder motstridiga känslor i dottern. Så småningom får även Cecilia barn, dottern Blythe, men inte heller denna flicka har en ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 10 maj 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - En spännande och gripande relationsroman om barn och föräldrar som kanske inte riktigt är som alla andra. Rekommenderas.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ashley Audrain