Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2021-02-05
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Little disasters
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
222 x 143 x 32 mm
Vikt
501 g
SAB
Hce
ISBN
9789100183097

Små katastrofer

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-02-05
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Liz och Jess har varit vänner i över tio år, ända sedan de båda väntade sitt första barn och fann varandra i en mammagrupp. En sen kväll dyker Jess upp på sjukhuset där Liz arbetar som akutläkare. Jess tio månader gamla dotter har skadat huvudet, och hennes historia går inte ihop. Hur väl känner de egentligen varandra? En skarp och gripande roman om moderskap, vänskap, lojalitet och skuld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Små katastrofer
 2. +
 3. Små katastrofer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Små katastrofer av Sarah Vaughan (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Små katastrofer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant bok.
  Erika Blixt, 14 juni 2021

  Den här boken är intressant på många olika sätt. Den har en annorlunda handling som gör att jag blir nyfiken och intresserad på allt som sker och väntar med spänning vad som ska ske härnäst. Det ämne som präglar boken kan tyckas tabubelagt. En mamma som funderar på att skada sitt barn. Är både obehagligt och fruktansvärt samtidigt som jag vill veta hur det kommer att sluta.

 2. Jättebra!
  Bokhyllaniskuggan, 3 april 2021

  ❥ Recension

  Wow, vilken omtumlande, smärtsam och skrämmande läsning. För att få veta vad som har hänt och varför leds vi sakta genom dåtid och nutid och från olika personers perspektiv. Vaughan har en grym fingertoppkänsla och väcker miljoner misstankar och funderingar hos mig. Både berättelsen och karaktärernas beteenden, tankar och känsloyttringar känns väldigt trovärdiga och det är svårt att inte fullständigt dras in i den här boken!

  Detta var riktigt, riktigt bra!... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 9 februari 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Bokförlagets beskrivning av den här boken: "En skarp och gripande roman om moderskap, vänskap, lojalitet och skuld", tycker jag verkligen beskriver boken mycket bra. Boken är lättläst/lättlyssnad, välskriven, berörande, och inte helt förutsägbar. Jag tyckte mycket om den, och kan absolut rekommendera den. (Har läst en bok tidigare av författaren, Efter skandalen, som jag också tyckte var riktigt bra).

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sarah Vaughan