Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-02-16
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Eklöf
ISBN
9789100184193
Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver (e-bok)

Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-02-16
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I denna angelägna bok beskriver Bill Gates en omfattande plan för hur världen kan uppnå nollutsläpp av växthusgaser i tid för att undvika en klimatkatastrof.

Bill Gates har ägnat ett decennium åt att undersöka orsakerna till och effekterna av klimatförändringarna. Med hjälp av experter inom fysik, kemi, biologi, teknik, statsvetenskap och ekonomi har han fokuserat på vad som måste göras för att stoppa planetens kanande bana mot en miljökatastrof. I den här boken förklarar han inte bara varför vi måste arbeta mot nollutsläpp av växthusgaser, han berättar också vad vi behöver göra för att nå målet.

Han ger oss en tydlig bild av utmaningarna. Med sin förståelse för innovation och vad som krävs för att sätta nya idéer i verket redogör han för områden där teknik redan hjälper till att minska utsläppen. Han beskriver hur den tekniken kan bli mer effektiv, men också var banbrytande teknik behövs och vilka som står bakom de här betydelsefulla innovationerna. Slutligen lägger han fram en konkret plan för att uppnå målet om nollutsläpp, och föreslår inte bara en politik för världens regeringar att anta, men också vad vi själva kan göra för att hålla vår regering, våra arbetsgivare och oss själva ansvariga för att lösa det här.

Bill Gates förtydligar att det inte kommer att vara enkelt att uppnå nollutsläpp, men om vi följer hans plan i det här boken, så skulle det vara möjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bill Gates