Ödeläggaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (650.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Cecilia Nilsson
Utgivningsdatum
2020-09-17
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100184223
Ödeläggaren (ljudbok)

Ödeläggaren (ljudbok)

(14 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag gick hem och lagade söndagsmiddag till mina barn och meddelade att jag tyvärr inte hade mött Gud. Vem jag hade mött visste jag ännu inte."

Detta är den sanna och självupplevda berättelsen om hur författaren Christina Herrström möter "ödeläggaren", en sällsynt karismatisk musiker och affärsman som kämpar för sin son och för ett bättre liv, som berättar att allt har tagits ifrån honom och att han som blivit hemlös håller på att gå under. Beslutet att hjälpa en medmänniska och att öppna sin dörr får förödande konsekvenser och hennes liv som hon en gång kände det börjar långsamt och metodiskt slås sönder till dess bara spillror återstår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ödeläggaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lååång o intressant
  -, 15 februari 2021

  Otrolig historia, men lite lång.

 2. En gripande historia om mänskligt beteende
  Kaja, 20 januari 2021

  Otrolig historia, väldigt nyttigt för dem som inte har blivit drabbade att få läsa om händelsen, mycket bra inläsning- lyssnade på ljudboken

 3. Inte så bra
  -, 15 januari 2021

  Efter tre timmar fick jag sluta. Jag tyckte att hon gjorde så dumma val så jag klarade inte av att lyssna mer, jag störde mig bara... Viktigt ämne- och modigt att blotta sig, men inget för mig.

 4. bra bok
  katarina wester, 6 november 2020

  Jättebra bok men i mitt tycke för mycket engelska meningar. Jag förstår att det för sammanhanget behövs engelska meningar men inte i den omfattning som det är i vissa kapitel. Kan dock ändå varmt rekommendera boken!

 5. Ödeläggaren
  KatteMax, 14 oktober 2020

  Jag har sträcklyssnat och under tiden blivit arg, irriterad och förbannad. Pratat till författarinnan och med spänd förväntan undrat hur det ska sluta. Dels för ödeläggaren och vilket straff han kommer att få. Dels för författarinnan som verkar vara en vänligt sinnad, kärleksfull, omtänksam och klok person som låter sig bli bedragen.

  Frågor som dykt upp under lyssnandet är bl a varför författarinnan inte lyssnade på sin vän som anade att hon var utsatt för bedrägeri - varför undersö... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Christina Herrström