Allt vi inte sa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-20
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100186005
Allt vi inte sa (e-bok)

Allt vi inte sa E-bok

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-05-20

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nominerad till Årets Bok 2022

"Jag älskar Sara Osmans språk, för det finns inga döda ord nånstans, jag liksom ramlar rakt genom boken, allting är hysteriskt och underbart - och djupt sorgligt." - Alex Schulman

Amanda är bäst på fest, kanske lite väl bra. Sofia briljerar men är advokatbyråns enda svarta kvinna. Caroline har allt, minus en miljon Instagramföljare. De tre vännerna avnjuter vuxenlivets förrätt i Stockholms innerstad. På ytan är allt bra. Där under pågår något helt annat. "Allt vi inte sa" är en berättelse i gränslandet mellan psykologisk spänning, mörk underhållning och samtidsroman i fritt fall och utan bromsanordning.

"Sara Osmans debut har allt: tonen, takten och träffsäkerheten. Skrattet fastnar i halsen och raseriet får pulsen att rusa när karaktärernas värld blir min egen. Det här är så vansinnigt bra."- Lina Bengtsdotter

"Igenkänningsfaktorn lika hög som delägarlönen på en premiumbyrå. Samtidsblicken lika skarp som rättsanalysen hos en elitjurist. Sara Osmans debut osar satir och spänning. Given läsning!" - Jens Lapidus
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Allt vi inte sa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 20 juni 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Allt vi inte sa, är författaren Sara Osmans debutbok. Och jag tycker att det var en riktigt bra debut. Man kan väl kanske kalla den en relationsroman med både spänning och humor i. Den känns mycket aktuell och väjer inte för brännande ämnen. Välskriven, berörande, och stundtals hemsk. Jag tyckte mycket om boken och kan varmt rekommendera den. Och jag hoppas på fler böcker av författaren.

 2. Besviken
  Lenman, 4 oktober 2021

  Efter all uppmärksamhet kring boken blev det en besvikelse att läsa den. Berättelsen grep inte tag i mig och personerna känns klichéartade.

 3. Sträckläste
  Betül , 25 augusti 2021

  Sträckläste den här boken. Jag läste den här boken på 2-3 dagar. Personerna i boken var varken helt goda eller onda. Man kunde tycka om och irritera sig på alla. Som det är i livet.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sara Osman