Draken i rummet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Entreprenörer
Antal sidor
313
Utgivningsdatum
2020-08-13
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ristilä, Kai (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
190 g
SAB
Lz Platen, von Gunilla
ISBN
9789100186067
Draken i rummet (pocket)

Draken i rummet

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-08-13
89
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Senast känd från The Apprentice Sverige och en av Sveriges mäktigaste drakar.

Den osannolika askungesagan om Günel Anip, flyktingflickan i förorten som blev Gunilla von Platen, superentreprenör i näringslivets topp med klackarna i de kungliga salongerna. I "Draken i rummet" berättar Gunilla personligt om sitt liv - från såväl karriären som om det privata och mörka - mamman som sköts framför hennes ögon, äktenskapet där hon levde under psykisk terror och mordet på Veronica, hennes bästa vän. Men det handlar också om makten, männen, miljonerna och motgångarna, hur hon som kvinna fått slåss för respekt och en position i en manlig bastion, både som flicka med åtta syskon i ett strängt religiöst hem och i toppen av näringslivet. Hon är entreprenören, filantropen och företagsledaren med världen som arbetsfält, men som aldrig glömmer sin bakgrund. Gunilla von Platen är idag en av Sveriges mäktigaste drakar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Draken i rummet
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (inbunden).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Draken i rummet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Framgång kostar
  Catarina Törnqvist, 25 september 2020

  Jag är mitt uppe i Draken i rummet. Spännande att få följa med på denna resa. Saknar kvinnliga förebilder för Gunilla men väldigt svårt att sluta läsa!
  Grattis och lycka till i fortsättningen. Vilken framgångrik kvinna Gunilla von Platen är och vilket otroligt jobb hon gör. Och det kostar ...

 2. Imonerad
  Maggan.W, 6 september 2020

  Galet imponerad av Gunillas drivkraft trots motstånd efter motstånd. Som kvinnlig företagare vet jag hur det kan vara och detta är ju inte ens fiction. Boken är väldigt bra uppbyggd och intressant om man gillar företagande och kvinnligt företagande. Vore bra även för män att läsa tycker jag.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Mannen, myten, minglet

  Micael Bindefeld, Malin Roos

  I fyra decennier har han stått i fronten på de röda mattorna och bjudit kändisar och media till storslagen fest. Men vad hände när kamerorna inte såg? Vilka stjärnor fick smugglas ut bakvägen? Vad gjorde Anita Ekberg när vinet tog slut? Ett liv i ...