Rooster Bar (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
374
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Kjell Waltman
Originaltitel
The Rooster Bar
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
210 g
SAB
Hce
ISBN
9789100186234
Rooster Bar (pocket)

Rooster Bar

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket, Svenska, 2020-10-15
79
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Mark, Todd och Zola började sin juristutbildning för att bidra till en bättre värld. De trodde helhjärtat att utbilda sig till jurist innebar att man utbildade sig till att göra gott i samhället. Men nu, på tredje året i utbildningen, inser de att de har blivit lurade. De har alla tre tvingats ta dyra studielån för att ha råd med den privata utbildningen. En utbildning som visar sig vara så värdelös att eleverna knappt lyckas gå ut med fullständiga betyg eller därefter få något jobb inom juridik. De upptäcker att skolan ägs av en skum typ som dessutom är knuten till en bank som specialiserat sig på just studielån... Ju mer Mark, Todd och Zola gräver kring skolans ekonomi, desto märkligare saker dyker upp. På deras stamkrog The Rooster Bar, börjar de smida en plan för att avslöja skolans ägare...

John Grisham har ännu en gång skrivit en medryckande, rafflande spänningsroman!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rooster Bar
 2. +
 3. Sista dagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sista dagen av John Grisham (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rooster Bar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite på rutin
  pellasw, 25 januari 2021

  Den här gången tycker jag att Grisham producerat lite rutinmässigt. Han är ju bra på terminologin som vanligt men detta är nog den första av alla Grishamböcker jag läst som jag varit tvungen att vila från och hoppas att den blir nog bättre i slutet kanske. Men inte. Snabbt och hafsigt slut faktiskt!
  att rekommendera till en vän! Nja.

 2. En nervkittlande svindel
  Vivvianne, 7 januari 2021

  Man bör ha starka nerver för att klara denna roman. De tre goda studenterna, får ett uppvaknande och bestämmer sig för att göra helt om, men det är inte lätt och det blir många turer och mycket invecklat. Ibland hänger man inte ricktigt med i advokattermerna och det bidrar till att man inte riktigt förstår vad de tre studenterna håller på med, men det gör nästan bara boken mer spännande. Flera gånger är man påväg att säga att de ska ge upp, det är kört, men de kör bara på och det blir olidligt spännande ända till sista sidan!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av John Grisham