Städerskan (e-bok)
På topplistor
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Molly Gray (del 1)
Utgivningsdatum
2022-02-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Manne Svensson
ISBN
9789100187040

Städerskan E-bok

(31 röster)  |   Läs 6 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-02-22

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Plats 1 på den amerikanska bästsäljarlistan

Plats 3 på den brittiska bästsäljarlistan

Plats 2 på den kanadensiska bästsäljarlistan

Molly arbetar som städerska på det anrika Regency Hotell. Hon är exceptionell på sitt jobb, men har desto svårare i kontakten med andra människor. Mollys kära mormor har nyss gått bort, dessutom lyckades en så kallad pojkvän lura av Molly och mormor alla deras sparpengar. Så Molly mår inte speciellt bra, verkligen inte. När Molly ska städa i affärsmannen Charles Blacks svit hittar hon honom död i sängen...

Städerskan är en charmig spänningsroman med en udda hjältinna man lätt tar till sitt hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Städerskan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den udda kvinnan får revansch
  Lotta Johansson Arnqvist, 29 februari 2024

  En feelgood med viktiga budskap men framförallt - väldigt bra intrig, väl skriven med ett fantastiskt språk. Huvudpersonens karaktär och hennes svåriigheter men även styrkor beskrivs trovärdigt.
  Helt helt underbar!

 2. En sån underbar bok!!!
  Lisbeth Boström (Timrå), 30 januari 2024

  Jag njöt av denna bok från första till sista sidan. Den är annorlunda på ett bra sätt. Jag älskar när huvudkaraktären inte är som alla andra. Här skildras denna städerska på ett härligt sätt. Snälla, skriv snart en ny bok!!

 3. Helt underbar
  Kicki Knutsson, 29 juli 2023

  Det är nog den bästa boken jag har läst, en helt fantastisk personbeskrivning och berättelse. Molly är en pärla till människa, annorlunda men helt underbar. Läs den och du kommer att beröras på djupet, röras till mkt skratt men även en del tårar, av både sorg och glädje.

 4. Oväntad händelseutveckling
  BOF, 11 juli 2023

  Handlingen i boken tog en riktning som överraskade mig. Visste bara att boken sålt bra och hade egentligen inga förväntningar. Men en trevlig berättelse om en något annorlunda människa.

 5. Städerskan, annorlunda, spännande, positiv
  Anita Lloyd Spetz, 31 januari 2023

  Efter ett tag började jag sträckläsa den här boken. Verkligen annorlunda med många förgreningar och intressant upplösning i alla delar. Underbar bok!

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 10 juli 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Städerskan av den kanadensiska författaren Nita Prose är en spänningsroman som är lite annorlunda. Lite relationsroman, lite feelgoodbok, och lite pusseldeckare. Den är också en fin beskrivning av en hotellstäderskas arbete, och även av en lite udda kvinna. Jag tyckte mycket om boken, och kan varmt rekommendera den.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Nita Prose