Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Barbarotti (del 7)
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2021-07-26
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
Schack under vulkanen
Medarbetare
Berglin, Ilse-Mari (form)
Dimensioner
222 x 144 x 38 mm
Vikt
532 g
SAB
Hc
ISBN
9789100187965
Schack under vulkanen (inbunden)

Schack under vulkanen

(63 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-07-26
249
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Schack under vulkanen Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
"En skriftställares sista dagar och död" är titeln på en icke avslutad kortroman av den tämligen framgångsrike författaren Franz J Lunde. Texten framstår som en oroväckande skildring av Lundes egna upplevelser under hösten 2019, och så småningom hamnar manuset i händerna på kommissarie Gunnar Barbarotti.

Märkliga saker tycks tilldra sig i författarvärlden. Motvilligt dras Barbarotti in i skeendet, men borde han inte ägna sin tid åt viktigare saker? Under 2020 kommer också covid-19 in i bilden, och inte förrän på självaste nationaldagen har det förbryllande fallet fått sin mörka förklaring.

"Schack under vulkanen" är den sjunde boken i serien om kommissarie Barbarotti och hans kollega/sambo Eva Backman
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Schack under vulkanen
 2. +
 3. Den sorgsne busschauffören från Alster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den sorgsne busschauffören från Alster av Håkan Nesser (pocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Schack under vulkanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Alltid lika bra
  Inger Westerlund, 24 mars 2022

  Jag älskar Nessers precisa språk lika mycket som hans intriger. Och det spelar ingen roll om det är Barbarotti eller van Veeteren. Eller någon annan som hans skriver om.

 2. Fyrstjärnig läsning.
  Bengt Svavar, 12 oktober 2021

  Som vanligt i Nessers romaner en härlig blandning av fiktion och fakta, mordisk dramatik och humor. Den lite krångliga uppläggningen med parallella händelser på olika platser och med tidsförskjutningar som så småningom flätas samman ställer inte till någon påtaglig förvirring hos läsaren utan driver läsningen framåt för att denne ska få se sambanden och upplösningen.

 3. Schack under vulkanen.
  Jörgen Josefsson, 30 augusti 2021

  Har läst många böcker av Nesser. Denna var bra och underhållande. Tycker inte att den nådde riktig upp till hans bästa romaner.

 4. Inte någon av hans bättre, men OK...
  Elyong, 27 augusti 2021

  ... och Backman kunde stannat i Australien för jäklar vad jag stör mig på den putslustiga och forcerade jargongen Barbarotti/Backman sinsemellan.

 5. Recension
  Björn Sundkvist, 12 augusti 2021

  Nesser är en favorit och denna bok är väldigt välskriven och tilltalande! Författaren lägger ut trådar löpande och skapar ett pussel av händelser till en övertygande enhet. Rekommenderas !

 6. En stund av läsglädje
  Bjarne Wilmarsgård, 11 augusti 2021

  Hm, kanske inte helt i klass med de tidigare böckerna - är en känsla jag får - MEN - boken gav mig en lång stund av läs-njutning - vilket gjorde den nuvarande smått dystra tillvaron betydligt gladare

 7. Skrivarglädje ger läsnjutning!
  Mikael Svensson, 8 augusti 2021

  Jag hade höga förväntningar och blev sannerligen inte besviken! Nesser levererar precis det han är så bra på: En gåtfull berättelse med underfundiga karaktärer och en lekfull dialog. Mysteriet fängslar och jag kommer ofta på mig själv med att fnissa till åt de många fyndiga formuleringarna. Språkhanteringen är fenomenal och ett antal "blinkningar" till trogna läsare finns med. Härligt!

 8. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 augusti 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst många böcker av Håkan Nesser, och alltid tyckt om dom. Det gjorde jag med den här också, även om jag inte tyckte att den var riktigt lika bra som hans senaste böcker har varit. Men jag gillar verkligen språket i böckerna och hans sätt att skriva, och storyn var helt okej, och inte förutsägbar.

 9. En bra bok.
  Tor Norrman, 6 augusti 2021

  Schack under vulkanen är som vanligt en bra Håkan Nesser bok,man kan inte sluta läsa när man har börjat,med den fenulliga bok titel.

Visa alla 9 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser