Torsdagsmordklubben (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Torsdagsmordklubben (del 1)
Utgivningsdatum
2021-04-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Ing-Britt Björklund
ISBN
9789100188566

Torsdagsmordklubben E-bok

(30 röster)  |   Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-04-02

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Elizabeth, Joyce, Ibrahim och Ron, alla närmare de åttio, bor på Coopers Chase, ett luxuöst äldreboende på den idylliska engelska landsbygden. På torsdagarna träffas de och ägnar sig åt att efter bästa förmåga lösa ännu olösta brott. Tillsammans utgör de den okonventionella och kreativa Torsdagsmordklubben, ständigt diskuterande över en kopp te eller varför inte ett glas gin eller whisky. När ett mordfall blir verklighet och lik dyker upp på de mest oväntade platser ställs Torsdagsmordklubbens mod och kreativitet på sin spets och de bestämmer sig omedelbart för att hitta mördaren och lösa den kniviga mordgåtan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Torsdagsmordklubben. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Småtrevlig underhållsdeckare.
  Lasse , 28 december 2021

  Underhållande, trivsam, men lite rörig. Många personer som dyker upp utan större sammanhang. Upplösningen lite av antiklimax. Men ett bra grundkoncept som kan utvecklas.

 2. En riktigt mysig bok
  Kim , 9 oktober 2021

  En lättläst, trevlig humorfylld bok om ett gäng pensionärer som löser både gamla och nya mord. Detta är den där typen av bok som passar både i sommarens hängmatta och i vinterrusket framför brasan. Jag ser framemot att läsa nästa bok i serien. Gillar du böcker av författare som Jan Mårtensson, Agatha Christie, Ellis Peters, Ellery Queen, så är det stor chans att du gillar den här boken med.

 3. Trivsam mordkarusell
  Tina, 21 juni 2021

  Det snurrar rejält om Torsdagsmordklubben och en hinner bli redigt yr av trasslet. Tyvärr förtas nöjet av alla karaktärer som är svåra att hålla isär. Men förtjusande med huvudkaraktärer som är långt ifrån den en vanligtvis stöter på.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richard Osman