Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
525
Utgivningsdatum
2021-08-27
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Dimensioner
231 x 161 x 40 mm
Vikt
866 g
SAB
Lz Sjöstedt, Jonas
ISBN
9789100189242
Allt kommer att bli bra : memoarer (inbunden)

Allt kommer att bli bra : memoarer

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-27
224
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Allt kommer att bli bra : memoarer Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Jonas Sjöstedt kandiderade till partiledarposten på hösten 2011 balanserade Vänsterpartiet på fyraprocentsspärren i opinionen. När han avgick 2020 var han Sveriges populäraste partiledare och partiet mer än dubbelt så stort. Men resan dit var inte enkel. Här skriver Sjöstedt tillsammans med sin mångåriga pressekreterare, Jessica Nordh, om bakslag och framgångar och hur man stegvis byggt ett modernt, grönt parti förankrat i svenskars vardag. Läs om hårda förhandlingar, interna motsättningar och vad som egentligen sades. Om besvikelsen att inte nå ända fram till regeringsmakten, men också om osannolika politiska framgångar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Allt kommer att bli bra : memoarer
 2. +
 3. En resa genom krigets Ukraina : ett krigsreportage från våren 2022

De som köpt den här boken har ofta också köpt En resa genom krigets Ukraina : ett krigsreport... av Cyril Hellman (inbunden).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Allt kommer att bli bra : memoarer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket läsvärd
  Bo Jönsson, 15 september 2021

  Intressant att läsa om spelet från insidan av människorna som var med. Synd dock (möjligen) att de två författarna inte hann få ihop de två texterna till en löpande text.

 2. Annorlunda
  Eva Paulkrantz, 14 september 2021

  Intressant och en annorlunda upplagd bok. De båda författarna varvas och får, på några sidor, utrymme för sina egna berättelser. Inte alltid det handlar om samma saker, när nästkommande och den andra berättar, på några nya sidor. Så fortsätter det genom hela boken och det är ett nytt grepp, som inte alls är fel. Författarna berättar så man förstår och får en viss inblick i partiets och partiledarens arbete.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna