Schack under vulkanen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Barbarotti (del 7)
Inläsare
Reine Brynolfsson
Utgivningsdatum
2021-07-26
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100189327
Schack under vulkanen (ljudbok)

Schack under vulkanen Ljudbok

(130 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-26

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"En skriftställares sista dagar och död" är titeln på en icke avslutad kortroman av den tämligen framgångsrike författaren Franz J Lunde. Texten framstår som en oroväckande skildring av Lundes egna upplevelser under hösten 2019, och så småningom hamnar manuset i händerna på kommissarie Gunnar Barbarotti.

Märkliga saker tycks tilldra sig i författarvärlden. Motvilligt dras Barbarotti in i skeendet, men borde han inte ägna sin tid åt viktigare saker? Under 2020 kommer också covid-19 in i bilden, och inte förrän på självaste nationaldagen har det förbryllande fallet fått sin mörka förklaring.

"Schack under vulkanen" är den sjunde boken i serien om kommissarie Barbarotti och hans kollega/sambo Eva Backman
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Schack under vulkanen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk
  -, 10 september 2023

  Smart, rolig, skicklig, oförutsägbar, med en suverän uppläsning av Reine B!

 2. På tok för mycket jag pratar med Gud-fokus
  Anders Magrioteli , 24 juni 2023

  Visst! Det är ju lite banbrytande med en kommissarie som förlitar sig på Gud så öppet likt vår huvudkaraktär. Men det är en viss skillnad med att be och ha en tro, än att faktiskt göra en dialog - där Gud verkligen "hör av sig". Missförstå mig rätt: Jag har inget problem med religiösa människor eller en tro, men jag tycker det blir löjeväckande med dessa dialoger. Dessutom har Nesser en förkärlek för att i vissa dialoger så hör/förstår inte den andra parten vad som sagts utan måste fråga varje gång. Jag menar: är folk så lomhörda?

 3. Medryckande, spännande
  -, 20 september 2022

  Första halvan av boken var kanske lite seg, men den blev bättre och bättre och till slut kunde jag inte lägga boken ifrån mig. Har alltså lyssnat på boken och är ännu inte van vid att läsa en bok i ljudformat, vilket kanske återspeglar mina intryck av berättelsen, dock bra uppläsare.

 4. Nesser - mästaren
  -, 17 augusti 2021

  Han har gjort det igen.

 5. Absolut läsvärd
  Ann-Kristine (Helsingborg), 12 augusti 2021

  Missar aldrig en Nesser men denna är inte favoriten. Lite rörig med alla dessa namnskiftningar men alltid lika säker i sitt språk, uttryck och framförallt humorn! Förutom hans egna inläsningar finns det nog ingen annan än Reine B som kan göra upplevelsen rättvisa!

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 8 augusti 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Jag har läst många böcker av Håkan Nesser, och alltid tyckt om dom. Det gjorde jag med den här också, även om jag inte tyckte att den var riktigt lika bra som hans senaste böcker har varit. Men jag gillar verkligen språket i böckerna och hans sätt att skriva, och storyn var helt okej, och inte förutsägbar.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser