Levande och döda (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hallandssviten (del 3)
Utgivningsdatum
2023-04-20
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100189341
Levande och döda (e-bok)

Levande och döda E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2023-04-20
109
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Det var någon som ville ta död på pojkarna från Skavböke. Så sa man i trakten, efteråt.

1990-talet går mot sitt slut och en grupp pojkar är på väg att ta klivet ut i vuxenlivet. Men så inträffar någonting, och en av dem bestämmer sig för att lämna bygden, en annan hittas ihjälslagen och snart mister ännu en livet. Poliserna som försöker förstå hur allting hänger ihop återvänder ständigt till två namn: Sander Eriksson och Killian Persson.

En het julidag mer än tjugo år senare sker ett nytt mord och återigen har det blivit farligt därute i Skavböke. Porten mellan de levande och döda har öppnats.

Levande och döda är en roman om uppbrott, skuld och nåd. Det är tredje delen i Christoffer Carlssons svit med kriminalromaner från Halland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Levande och döda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 maj 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Levande och döda, är den tionde boken som jag har läst av författaren Christoffer Carlsson. Boken är den tredje delen i serien Hallandssviten, men den är helt fristående från dom två tidigare böckerna. Jag tycker att boken är lika mycket en relationsroman som en spänningsroman. Boken var mycket bra, och jag kan absolut rekommendera den, även om jag dock tyckte att den var något sämre än dom två tidigare böckerna. Jag lyssnade på boken, och den var helt okej inläst av författaren själv.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Christoffer Carlsson