Billy Summers (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789100189464
Billy Summers (e-bok)

Billy Summers E-bok

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-11-24

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Billy Summers är en yrkesmördare med hjärta - och den bästa i branschen. Nu vill han lämna sitt tidigare liv, det är bara ett sista jobb kvar. Billy är en av världens bästa krypskyttar, han är Irakveteran och en riktig Houdini som försvinner spårlöst när jobbet är gjort. Så vad skulle kunna gå fel? Tja, allt. En historia om kärlek och hämnd, och en tvivelaktig hjältes försök till försoning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Billy Summers. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra thriller
  Birgitta (Las Palmas), 14 januari 2022

  Inget övernaturligt denna gång men en mycket bra thriller. Överraskande slut. Stephen King har inte bara en otrolig fantasi utan är också en god iakttagare.

 2. Första King
  Linkan, 11 januari 2022

  Inte någon femstjärnig bok enligt mig. Ordinär bok. Inget speciellt utan en sådan bok där allt som inte är troligt ändå händer.

 3. Fantastiskt bra bok
  Mikael, 10 december 2021

  Detta var min första Stephen King bok men definitivt inte den sista, man kan inte annan än älska Billy Summers och King är lysande vad gäller beskriva karaktärer och göra dem levande, den här boken har många bottnar och är både spännande och överraskande, rekommenderar den varmt och har ännu inget att jämföra med vad gäller hans tidigare böcker men kan tänka mig att den här är bland dem bästa.

 4. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 december 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Alla som känner mig det allra lilla minsta, vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år nu. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
  Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och han... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stephen King