Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (711.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Juhlin
Utgivningsdatum
2021-07-29
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Manne Svensson
ISBN
9789100191245

Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland Ljudbok

(29 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-07-29

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När Sovjetunionen föll samman 1991 behövde KGB-mannen Vladimir Putin en ny karriär. Han fann den i St Petersburg, där han blev borgmästarens högra hand och gav sig in i en rad lukrativa men ljusskygga affärer. När Putin sedan tog över Ryssland efter Jeltsin kom nätverket inom underrättelsetjänsten och den organiserade brottsligheten väl till pass. Ett decennium senare var alla motståndare bortrensade.

Catherine Beltons bok är den definitiva skildringen av Putin väg till envälde. Med hjälp av ett unikt källmaterial når hon in till kärnan av Putins krets, och visar hur dess skoningslösa maktmetoder sedan exporterades till Ukraina, London, Syrien - och till slut till Trumps USA.

Boken innehåller ett persongalleri som kan erhållas som en pdf. Mejla till info@bonnieraudio.se så skickar vi det.

"Putins krets lär bli den definitiva boken om Putin och putinismen..."

Anne Applebaum

"Detta fängslande och perfekt researchade verk är sannolikt den bästa bok som skrivits om Putin, om hans gäng, och kanske till och med om det moderna Ryssland, de tre senaste decennierna."

Peter Frankopan
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Putins krets : maktkampen om det moderna Ryssland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Strålande!
  Pernilla, 5 juni 2023

  Ruggigt informativ och enastående researcharbete. Frågan är bara hur så många av Putins lakejer och behjälpliga i plundringarna har kunnat komma undan. Många är fullt verksamma i väst än idag.

 2. Intressant
  -, 18 mars 2022

  Högaktuell lyssning/läsning.

 3. Intressant/späckad
  Eva Eggemar, 28 augusti 2021

  Otroligt intressant information men späckad med namn och data som man måste koncentrera att lyssna på för att få ett begripligt sammanhang.

 4. En måste läsas bok.
  -, 19 augusti 2021

  Innehållet i denna bok är dynamit. En ögonöppnare! Mitt sätt att se på samhällsutvecklingen i Europa och i resten av världen har oåterkalleligt förändrats. Ett riktigt uppvaknande!

Visa alla 4 recensioner