Brev till mannen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-03
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100195014
Brev till mannen (e-bok)

Brev till mannen E-bok

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-09-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf skriver brev till män hon mött.

Om känslor, sex, våld, maskulinitet. Till den slaka och den hårda. Till pappa och farfar. Till den ofödde sonen. Till ragget. Till dig som gått på myten och till dig som aldrig har höjt handen.

Är du en av dom?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Brev till mannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Läs den!
  Sara, 29 november 2021

  Tycker om boken. Öppen och med nya synvinklar att fundera på och diskutera med andra om. Den enda kritiken går nog till min egen ålder, runt sextio. Känns inte fullt ut en bok för kvinnor i min ålder. Vissa teman kommer man med åren fram till, av erfarenhet, men då är det sent. Andra teman i livet dyker upp. Med åldern. Tycker Bianca Kronlöfs bok är viktig. Hon skulle gärna få fem stjärnor av mig men hon kommer säkert leverera mer så jag snålar lite till nästa bok!

 2. En så viktig bok kan inte få annat än 5
  - (Västerås), 20 november 2021

  Oavsett hur en sådan här bok skrivs, hur språket är osv så är den så sanslöst viktig att det vore ett brott att inte ge den 5 stjärnor. All män bör läsa den här boken, oavsett vem de är.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 oktober 2021

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - En mycket viktig och välskriven bok av Bianca Kronlöf. Innehåller olika brev till olika män. Det här är en bok som jag rekommenderar alla män att läsa. Men även bra att läsa för oss kvinnor.

 4. Vakna!
  Anders Öhman (Stockholm), 4 september 2021

  Det pågår varje dag framför dig. Ord, handling, tveksamhet, grymhet, hieraki. Det är så mycket som män behöver förstå av hur handlingar kan utröna i förtryck eller oförståelse. Bianca väger in orden och formuleringarna så att du träffas direkt av en självklarhet. Läs och se till att sprida budskapet från boken. Se till att visa att det inte är okej för vänner som beter sig illa. För med kommunikation som med så mycket annat så kan vi komma långt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Bianca Kronlöf

 • Kirjeitä miehille

  Bianca Kronlöf

  Mies, miten sinä voit? kysyy feministi kirjeissään miehille "Koomikko Bianca Kronlöfin kirja on viisas, hauska ja oivaltava, ja jokaisen miehen pitäisi lukea se." -HS. Seksuaalisen väkivallan vastaisesta työstä palkittu näyttelijä ja koomikko kirj...