Blodsbunden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (532.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Augustin Erba
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100195939

Blodsbunden Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-07

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I en nedgången förort bor en blåblodig prinsessa med sin man, deras tre barn och en gigantisk schäfer. Den äldste sonen Amadeus sätts i fin skola i stan "för att inte bli knarkare som grannbarnen", som hans mamma säger.

Men Amadeus passar inte in någonstans - i förorten anses han snobbig och på privatskolan blir han mobbad. När vi så småningom möter den vuxne Amadeus - nu lyckligt gift med Petra och själv far - ställs han inför ett svårt val då hans bästa vän ber om hjälp att skaffa barn. Ska han välja sin familj eller det han tror är rätt?

Blodsbunden är en historia om att aldrig förlora hoppet om en bättre värld. Med stor närvaro och svart humor tar sig Augustin Erba frågor om arv, familj och frihet. Denna gripande berättelse tar avstamp i hans eget liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blodsbunden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fin bok att sträcklyssna
    -, 19 juni 2024

    Fint skriven en bok om en tuff uppväxt med föräldrar som inte kunde ta hand om sina barn. Det varvas med livet som vuxen med egen familj. Tänkvärt, sorgligt, men också småroligt. Man vill absolut veta hur det går och författaren själv läser sin bok så bra. Jag sträcklyssnade och rekommenderar den varmt.

  2. Skön att lyssna på
    Cam, 11 maj 2024

    Författaren läser boken så skönt och tydligt. Ett lugnt vardagsliv skildras med etiska ock kulturella krockar under stundom riktigt rolig bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Augustin Erba