En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (inbunden) En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
345
Utgivningsdatum
2022-06-13
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Berglin, Ilse-Mari (form)
Dimensioner
223 x 150 x 28 mm
Vikt
431 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789100197414
En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (inbunden)

En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-06-13
79 231 Du sparar 152 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Jag är svårt förtjust i Håkan Nesser, för han har någonting som en majoritet av de här deckarförfattarna saknar nämligen humor.(...) Det är fenomenalt väl berättat. Det är en njutning att läsa Nesser" - Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon

En oväderskväll i slutet av januari knackar det på Judith Millers dörr. Hon öppnar utan att veta vad hon ska finna - och utan att förstå att hennes liv just tagit en helt ny riktning, att det här är tidpunkten som hon för alltid ska se tillbaka på som starten för både det bästa och värsta som hänt henne.

På samma sätt anar inte heller Anna Kowalski och mannen som äger hästarna Svart och Brun att några steg åt ett nytt håll kan få sådana obönhörliga konsekvenser.

I Van Veeterens Maardam fortsätter brotten att begås och kommissariens efterträdare Jung gör sitt bästa för att lösa dem, men vissa fall förblir kanske bäst ouppklarade. Boken innehåller tre nesserskt glimrande kortromaner: "Beundran"," Botgöring" samt "En främling knackar på din dörr".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd
 2. +
 3. Det kom ett brev från München

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det kom ett brev från München av Håkan Nesser (inbunden).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra
  Per-Åke Andersson, 25 januari 2024

  Håkan är Håkan alla böcker är fantastiska.
  Väntar på nästa bok hoppas det kommer snart.. bara och vänta och förväntas!

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken En främling knackar på din dörr och två andra brottstycken från Maardam med omnejd, innehåller tre lite längre noveller: Beundran, Botgöring samt En främling knackar på din dörr. Håkan Nesser har ju skrivit uppåt ett fyrtiotal böcker, men jag har bara läst åtta böcker tidigare av honom. Jag har tyckt om alla dom som jag har läst, och det har inte bara blivit av att jag har läst fler av honom. Gillar ju egentligen inte noveller så mycket, men när dom är lite l... Läs hela recensionen

 3. Bra Nesser
  Kungen, 27 juni 2022

  Nesser är i bra form här men inte toppform. Dock är det som alltid underbar stämning och suveräna karaktärer. Rekommenderas till alla Nesserälskare.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser