En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (ljudbok) En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt, Reine Brynolfsson, Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2022-06-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100198275
En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (ljudbok)

En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd Ljudbok

(91 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-06-15

Styckköp

75 109 Du sparar 34 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag är svårt förtjust i Håkan Nesser, för han har någonting som en majoritet av de här deckarförfattarna saknar nämligen humor.(...) Det är fenomenalt väl berättat. Det är en njutning att läsa Nesser" - Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon

En oväderskväll i slutet av januari knackar det på Judith Millers dörr. Hon öppnar utan att veta vad hon ska finna - och utan att förstå att hennes liv just tagit en helt ny riktning, att det här är tidpunkten som hon för alltid ska se tillbaka på som starten för både det bästa och värsta som hänt henne.

På samma sätt anar inte heller Anna Kowalski och mannen som äger hästarna Svart och Brun att några steg åt ett nytt håll kan få sådana obönhörliga konsekvenser.

I Van Veeterens Maardam fortsätter brotten att begås och kommissariens efterträdare Jung gör sitt bästa för att lösa dem, men vissa fall förblir kanske bäst ouppklarade. Boken innehåller tre nesserskt glimrande kortromaner: "Beundran"," Botgöring" samt "En främling knackar på din dörr".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nesser är ändå alltid Nesser!
  Birgitta, 10 februari 2024

  Även om det blir lite väl knepigt ibland är Nesser bra! Rekommenderas!

 2. Bra, mycket bra.
  -, 14 april 2023

  Alltid roligt när man inte kan gissa hur, vad och varför.

 3. Tre riktigt bra noveller
  -, 7 mars 2023

  Tre helt olika historier, ruskigt bra skrivna.

 4. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken En främling knackar på din dörr och två andra brottstycken från Maardam med omnejd, innehåller tre lite längre noveller: Beundran, Botgöring samt En främling knackar på din dörr. Håkan Nesser har ju skrivit uppåt ett fyrtiotal böcker, men jag har bara läst åtta böcker tidigare av honom. Jag har tyckt om alla dom som jag har läst, och det har inte bara blivit av att jag har läst fler av honom. Gillar ju egentligen inte noveller så mycket, men när dom är lite l... Läs hela recensionen

 5. Underhållande
  Ann-Kristine (Helsingborg), 27 september 2022

  Nesser är en av mina absoluta favoriter och jag njuter till fullo av hans ibland tokiga historier men framförallt av hans språk och härliga humor. Den versionen med tre inläsare begränsade mig dock (hade föredragit hans egen) och kunde tyvärr endast lyssna på 2 av 3. MT är en inläsare jag inte klarar av och alltid väljer bort!

 6. Riktigt bra bok
  -, 7 augusti 2022

  En spännande bok som man hade svårt att lägga ifrån sig. Kan rekommenderas! Läs/lyssna på den. Bra med tre uppläsare.

 7. En främling knackar på din dörr
  -, 8 juli 2022

  Mycket bra

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser