Den andre (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-10
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Eklöf
ISBN
9789100198572
Den andre (e-bok)

Den andre E-bok

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-01-10
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den andre tar läsaren tillbaka till en av 1900-talets starkaste bilder, den av två unga pojkar, två prinsar, som går bakom sin mammas kista samtidigt som världen ser på i sorg. Medan Diana, prinsessan av Wales, begravdes undrade miljarder människor vad prinsarna tänkte och kände - och hur deras liv skulle bli.

Äntligen kommer nu Harrys historia. I Den andre berättar prins Harry sårbart och ärligt om hur livet och kärleken alltid övervinner sorgen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den andre. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag jag jag
  Fredriksson , 27 januari 2023

  Han borde få hjälp med det trasiga livet han lever, tycker synd om pojken. Folk borde lämna han och hans familj utan någon kontakt.

 2. Absolut läsvärd!
  Joni, 24 januari 2023

  Jag blir inte lättrörd, men det här gången fick jag tårar i ögonen när jag läste boken. Jag blev förvånad över reaktionen från några svenska journalister: hur kunde han (Harry), så öppet kritisera det engelska hovet, sina nära och kära? Han älskar dem inte, han tar hämnd... Till dem säger jag det ena inte utesluter det andra. Du kan älska din familj men inte alltid gilla deras beteende.

 3. Hafsverk utan självdistans
  Magdalena, 24 januari 2023

  Detta känns som en framstressad bok för att smida medan järnet är varmt och allmänintresset stort. I memoarer förväntar jag mig lite mer reflektion över det som varit, här är det mest ett rabblande över vad "alla andra" gjort för fel. Det är heller ingen språklig upplevelse utan mest ett uppradande av olika saker prins Harry gjort i sitt liv.

 4. Värdefull att diskutera om...
  Nessia, 10 januari 2023

  Hans berättelse, hans upplevelse, hans känslor är centrum i boken, därför är boken mycket bra att läsa på hans värld. Ingen vet om kungligheterna i England. Han är modig att bemöta mot tuffa tidningarnas värld.

Visa alla 4 recensioner