En saga (e-bok)
På topplistor
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (6.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-06
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789100198848
En saga (e-bok)

En saga E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-09-06

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sjuttonårige Charlie Reade kommer till undsättning när hans granne, den buttre och hemlighetsfulle mr Bowditch, fallit och skadat sig illa. De blir vänner, men Charlie måste lova att hålla sig borta från det mystiska skjulet i trädgården. Vad är det som väntar på andra sidan skjulets tillbommade dörrar? Med hunden Radar vid sin sida ger sig Charlie ut på ett lika hisnande som skrämmande äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En saga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 september 2022

  Betyg: 5 av 5 - 📚 -
  .
  Alla som känner mig vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
  .
  Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och hans värnande... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen King