Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Hannes Meidal
Utgivningsdatum
2022-08-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100199876

Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten Ljudbok

(44 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-08-15

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur lärde sig människan att hitta på havet? Var Magellan verkligen den förste världsomseglaren? Hur bidrog kaskelotvalen till upplysningen? På vilket sätt förändrade den skotske bagaren Robert Dick vår syn på livets historia? Hur vet vi egentligen hur djupt havet är?

Efter debuten med "Ålevangeliet" har Patrik Svensson skrivit en bok om människorna som utforskat, kartlagt, försökt förstå och lägga havet under sig. "Den lodande människan" handlar om havets lockelse, om den där uråldriga drivkraften som i alla tider fått människor att söka sig ut på öppet hav. Det är en bok, kort sagt, om nyfikenheten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den lodande människan : havet, djupet och nyfikenheten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande, gav mersmak
    -, 17 juli 2023

    Trots mitt stora intresse för frågeställningarna i boken, fick den mig att erkänna att jag trots allt inte hade läst Rachel Carsons bok Tyst vår, men bättre sent än aldrig! Bra uppläsare.

  2. Människan och havet
    -, 4 september 2022

    En underbar berättelse om havet, nyfikenheten på havet och att vara människa. Fantastiska porträtt av människor och djur.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Patrik Svensson