Bara Alice (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
BONNIER POCKET
Antal sidor
349
Utgivningsdatum
2000-12-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Ulla Danielsson
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
After You'd Gone
Medarbetare
Engquist, Peter (form)
Illustratör/Fotograf
Jean-claude Mézieres
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
200 g
SAB
He.01=c
ISBN
9789100574635
Bara Alice (pocket)

Bara Alice

roman

Pocket Svenska, 2000-12-01

Slutsåld

Alice åker för att hälsa på sin familj i Skottland. På stationen i Edinburgh möts hon av sina systrar. Bara ett par timmar senare återvänder Alice till London. Hon går som i trance, omedveten om storstadstrafiken runt omkring sig. Gränsen mellan gata och trottoar suddas ut. Samma natt får hennes familj det chockerande meddelandet: Alice ligger i koma efter att ha blivit påkörd av en bil. Något hände på stationen i Edinburgh. Något som fick Alice att upprörd åka tillbaka hem igen. Vad var det hon såg? Allt hänger nu på Alice där hon ligger i sjukhussängen. Vill hon återvända till sitt liv, och om inte varför? Bara Alice vet.

Jag läser och läser och en hand kramar mitt hjärta och strupen snörs åt När du lägger den ifrån dig, går du och kysser dina närmaste och gläds åt att de finns.

Amelia Adamo en både udda och ytterst läsvärd debutroman tack vare den skickligt upplagda berättartekniken, det välarbetade språket och framförallt de fängslande porträtten av kvinnor i olika åldrar och olika skeden i livet.

Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bara Alice