Att amma (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2002-09-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
GERNE, MAGNUS, 1921-1987
Illustratör/Fotograf
Anna Höglund
Illustrationer
ill.
Dimensioner
225 x 160 x 20 mm
Vikt
500 g
SAB
Vhc
ISBN
9789100577032
Att amma (kartonnage)

Att amma

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2002-09-01
189
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Hur gör jag när jag ammar? Är jag en dålig mamma om jag inte vill amma? Går det att amma trots att jag har opererat brösten? Kan jag amma mitt adoptivbarn? Nanna Bylund är sedan många år tillbaka amningsrådgivare i Amningshjälpen och var 1996-1999 redaktör för Amningsnytt, Amningshjälpens tidning. I Att amma delar hon med sig av sina mångåriga erfarenheter, ger råd och tips och låter en rad föräldrar komma till tals om amningens problem och glädjeämnen. En lättläst och modern handbok för alla nyblivna föräldrar. Nanna Bylund är fembarnsmamma och frilansjournalist med amnings- och föräldrafrågor som specialitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att amma
  2. +
  3. Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsättningarna för amning och bli din egen amningsrådgivare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Amning i nöd och lust : skapa de bästa förutsät... av Lin Dalén (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att amma. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En bok som svarar på många av de vanligaste frågorna...
    Sara, 18 december 2013

    En bok som svarar på många av de vanligaste frågorna kring amning, skriven med personlig stil. Jag saknade dock konkreta bilder på hur det kan se ut när man ammar, teknik etc. I boken beskrivs lite olika scenarion och det var tacksamt att läsa.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Att amma

Övrig information

Hur kan jag förbereda mig inför amningen? Hur kan jag undvika mjölkstockning och såriga bröstvårtor? Kan jag amma delvis? Går det att amma ett barn med Downs syndrom? Är det okej att amma en treåring?

I Att amma får den nyblivna mamman svar på alla frågor om bröstmjölk och amningsteknik. Men här finns även mycket för den som redan ammat ett tag och vill veta mer. Att amma innehåller mängder av tips och goda råd, men även information om hur det kan gå till att amma för tidigt födda barn och barn med handikapp. Boken är indelad i två delar, där den första berör vanliga amningsfrågor och tar upp allt från nattamning och olika hjälpmedel, till hur man börjar med smakportioner. Del två handlar om amning i särskilda situationer och här finner man till exempel texter om att amma tvillingar, tips om hur man ammar med piercade bröstvårtor och information om hur man kan amma sitt adoptivabarn. Att amma är en modern handbok för dagens föräldrar, som frigjort sig från gamla tiders fyratimmarsscheman och vill leva nära sina barn, lyhörda för deras behov och önskemål. Boken är illustrerad av konstnären Anna Höglund och innehåller även citat från gamla och nya texter om amning, bland annat av William Shakespeare och Stina Ekblad. Här finns också en mängd intervjuer med föräldrar som berättar om amningens problem och glädjeämnen.