Spindeln (storpocket)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Joona Linna (del 9)
Utgivningsdatum
2023-03-13
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Hummingbirds, Reklambyrå (form)
Dimensioner
200 x 130 x 35 mm
Vikt
433 g
SAB
Hc
ISBN
9789100801533
Spindeln (storpocket)

Spindeln

Storpocket Svenska, 2023-03-13
129
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Kepler vet hur man skapar en bladvändare ... Historien är skickligt uppbyggd, utan minsta transportsträcka eller onödiga kurva och med smarta vändningar och stegrande spänning. Man slukar boken likt en tv-serie på Netflix" Göteborgs-Posten

"en mördarjakt med stora känslor, högt tempo och mycket på spel" Norra Skåne

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor - varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Kepler