Holly (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-09-05
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
ISBN
9789100802066

Holly E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-09-05

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"En lyckosam blandning av deckare och skräck, som cirklar kring det positiva skrivandet, det outhärdliga åldrandet och den ofullkomliga människans strävan." Dagens Nyheter

Jorge Castro avbryter sin joggingtur för att hjälpa ett äldre par i nöd, men blir överraskad av ett nålstick i nacken. Castro är bara ett i en rad av offer vars liv fått samma mardrömslika slut. Privatdetektiven Holly Gibney blir kontaktad av mamman till en ung kvinna som försvunnit i samma kvarter, och kommer två människor på spåren, vars gärningar inte kan beskrivas som annat än monstruösa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Holly. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 september 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Alla som känner mig det allra minsta vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i fyrtiotre år nu. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
    Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och hans värnand... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stephen King