Död man walking (ljudbok) NY
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (489.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Top Dog (del 5)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2023-10-25
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100802585
Död man walking (ljudbok)

Död man walking Ljudbok

(107 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-10-25

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Han kan konstruera en spänningsberättelse som når väldigt långt ... Jens Lapidus är så oerhört bra på det han gör." DN

"... i 'Död man walking' hänger allt samman i en bred bild av vårt samhälles mörkaste sidor. Jag sträckläser och överraskas gång på gång av vändningar jag inte förutsåg och av sympatier och antipatier som ändras gång på gång. Han skriver skrämmande bra Jens Lapidus." Skånska Dagbladet

"Jens Lapidus bygger skickligt upp sin spänningsintrig. Det är en brutal värld som målas upp, om de som vill nå snabba cash snabbt, om de som vill behålla sin position i den kriminella sfären och de som bara vill överleva. Han lyckas också göra ett inlägg i debatten kring anonyma vittnen som visar att även kriminella kan utnyttja den nya möjligheten." Ölandsbladet

En sargad familj samlas på kyrkogården för att minnas den mamma som gick bort för mer än tjugofem år sedan. Det är Teddy, hans far och hans syster, samt Emelie, som sedan börjar forska i vad som egentligen hände när Teddys mamma dog. Spåren leder till ett förflutet som ingen visste fanns, och snart är Emelie indragen i ett dubbelspel som är farligare än hon någonsin kunnat ana.

Teddy är däremot inte intresserad, han har fullt upp med att behålla sin position som Mr Ett, ett vägval som tvingar honom djupt in i Stockholms undre värld och dess brutala konflikter. Så rymmer Max från ungdomsvårdsanstalten, och Teddy måste välja vad han ska göra med pojken som dödade hans älskade systerson. Hämnas eller ej, det är frågan.

"Död man walking", fortsättningen på hyllade "Mr Ett", är en andlöst spännande berättelse om det förflutnas makt över nuet, om priset vi till slut måste betala för våra handlingar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Död man walking. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt spännande
    Gunni, 4 november 2023

    Mycket bra, alla böcker av författaren är läsvärda äventyr.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jens Lapidus