Ur balans : om stress, utbrändhet och vägar tillbaka till ett balanserat liv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
AB POD
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2012-12-12
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Vebl,Dokb
ISBN
9789101002908
Ur balans : om stress, utbrändhet och vägar tillbaka till ett balanserat liv (häftad)

Ur balans : om stress, utbrändhet och vägar tillbaka till ett balanserat liv

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2012-12-12
209
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Obalans mellan kroppens resurser och omvärldens krav kan leda till allvarlig stress. Går det för långt kan tillståndet bli livsfarligt. Stressforskaren Alexander Perski berättar i Ur balans (2002, 2006) om symptomen, beskriver sammanbrottet, hur kraften kommer tillbaka och hur vi kan skydda oss i ett allt snabbare samhälle. Här finns historien om en ung tekniker som surfade nästan oavbrutet på nätet i två veckor, för att en natt plötsligt avlida. Barbro, 35, hittades död på köksgolvet med pennan kvar i handen och almanackan på bordet. Under sina sista år levde Barbro under hård psykisk stress. Hon engagerade sig djupt i sitt arbete, samtidigt fick hon allt mindre tid för vila. En dag tog kroppens reserver slut. I ett samhälle som tar mindre och mindre hänsyn till människan ger Ur balans insikt i den farliga stressen och visar vägen till ett meningsfullt liv.Det här är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.albertbonniersforlag.se/pod
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ur balans : om stress, utbrändhet och vägar tillbaka till ett balanserat liv
 2. +
 3. Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kropp vid läkning efter psykiskt trauma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kroppen håller räkningen : hjärna, sinne och kr... av Bessel Van Der Kolk (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ur balans : om stress, utbrändhet och vägar tillbaka till ett balanserat liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastiskt bra!

  Lättförståelig bok, som behandlar utbrändhetens alla olika delar och varför och riskerna med stressen i vårt samhälle idag. En hög aktuellbok som är lättläst och enkel, men så viktig!

 2. Mycket intressant, välskriven och välinformerat. En...
  kea, 24 juli 2013

  Mycket intressant, välskriven och välinformerat. En författare med stora kunskaper och klokhet. Kan varmt rekommenderas. Har gett mig fördjupade kunskaper och verktyg för att leva ett bättre liv.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Aleksander Perski