Bollkänsla : det bästa ur Offside (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
496
Utgivningsdatum
2005-10-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Göransson, Mattias (red.), Regnell, Tobias (red.)
Dimensioner
220 x 150 x 30 mm
Vikt
460 g
SAB
Rbbaa
ISBN
9789113015712
Bollkänsla : det bästa ur Offside (häftad)

Bollkänsla : det bästa ur Offside

Häftad,  Svenska, 2005-10-01

Slutsåld

Offside är landets bästa sporttidskrift. I Bollkänsla har det mesta av det bästa från tidningens första fem år samlats. Här kan du läsa allt om stjärnorna, klubbarna och knepen. På plan och utanför.

Zlatan är Stjärnan ? Offside porträtterade honom redan innan han debuterade i Allsvenskan.
Henrik Larsson är Förebilden ? i Bollkänsla berättar han om tjuvknepen som inte syns.
Roberto Carlos är världens mest hårdskjutande fotbollsback ? i Bollkänsla förklarar han varför anfall är bästa försvar.
Inför fotbolls-VM 2006 serverar Bollkänsla de bästa reportagen, intervjuerna och krönikorna från fem år med det kritiker- och läsarhyllade fotbollsmagasinet Offside. Dessutom nytt extramaterial och bakom kulisserna-texter.

Offside är en månadstidning med en upplaga på 20 000 ex med ägare som Åke Edwardson och Kenneth Andersson. Med denna antologi inleder Norstedts ett samarbete med Offside under en gemensam etikett.
Medverkar gör bland andra: Mats Olsson, Mattias Göransson, Simon Kuper, Jesper Högström och aktiva elitfotbollsspelare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Offside är landets bästa sporttidskrift. I Bollkänsla har det mesta av det bästa från tidningens första fem år samlats. Här kan du läsa allt om stjärnorna, klubbarna och knepen. På plan och utanför. Zlatan är Stjärnan ─ Offside porträtterade honom redan innan han debuterade i Allsvenskan. Henrik Larsson är Förebilden ─ i Bollkänsla berättar han om tjuvknepen som inte syns. Roberto Carlos är världens mest hårdskjutande fotbollsback ─ i Bollkänsla förklarar han varför anfall är bästa försvar. Inför fotbolls-VM 2006 serverar Bollkänsla de bästa reportagen, intervjuerna och krönikorna från fem år med det kritiker- och läsarhyllade fotbollsmagasinet Offside. Dessutom nytt extramaterial och bakom kulisserna-texter. Offside är en månadstidning med en upplaga på 20 000 ex med ägare som Åke Edwardson och Kenneth Andersson. Med denna antologi inleder Norstedts ett samarbete med Offside under en gemensam etikett. Medverkar gör bland andra: Mats Olsson, Mattias Göransson, Simon Kuper, Jesper Högström och aktiva elitfotbollsspelare.