Är det någon där? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
552
Utgivningsdatum
2007-05-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
Anybody out there?
Dimensioner
235 x 160 x 40 mm
Vikt
980 g
SAB
Hce
ISBN
9789113015774
Är det någon där? (inbunden)

Är det någon där?

(9 röster)  |  Läs 9 recensioner
Inbunden Svenska, 2007-05-01

Slutsåld

Anna Walsh är ett vrak i allas ögon. Fysiskt nedbruten och känslomässigt omskakad. Hon ligger på soffan hemma hos mor och far i Dublin med bara en sak i huvudet: hon måste tillbaka till New York.
New York betyder allt: hennes lägenhet, Det Mest Fantastiska Jobbet Av Alla och utöver det, det mest betydelsefulla, hennes man, Aidan. Men inget är längre enkelt i Annas liv. . .

Det är inte bara de fysiska och själsliga ärren som gör återkomsten till Manhattan komplicerad utan också det faktum att Aidan verkar ha försvunnit. Är det dags för Anna att gå vidare - är det överhuvudtaget möjligt? Frågorna hopar sig, men en brokig skara av olycksbröder - och systrar - två födslar och ett helknäppt bröllop tycks kunna hjälpa henne att hitta svaren som kan förändra hennes liv. . .
Dråplig, hjärteknipande och livsbejakande - i den nya romanen visar sig Keyes från sin allra bästa sida! Igen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Är det någon där?. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte en av hennes bättre...
  Mackan, 22 september 2007

  Lite grand får jag en känsla av att förläggaren har legat på Marian och sagt "skriv, skriv, skriv... skriv en Marian Keyes-bok" för jag tycker det känns lite trött emellanåt. Visst, det finns en hel del roliga situationer och igenkänningskomik, och det finns sorg. Men det är något som fattas för att det ska bli full pott. Ibland känns det lite som att tråden är tappad. Jag har läst samtliga böcker och jag tycker tyvärr att det är en trend som håller i sig, böckerna blir mer och mer utfyllda o... Läs hela recensionen

 2. Helt fantastisk!!
  C, 12 september 2007

  Jag har försökt mig på Marian Keyes tidigare men ofta tröttnat efter några sidor men den här boken gjorde inte mig besviken. Den är underbar!! Jag brukar inte bli så påverkad av en bok men den här var som en känslomässig berg-o-dalbana (på ett positivt sätt!) Ena stunden kiknade jag av skratt, nästa rann tårarna. Boken innehåller många roliga personligheter, är skriven med ett lättsamt språk men är ändå så enormt gripande. Läs den! (men var beredd på att du inte kan lägga den ifrån dig när du väl har börjat)

 3. Marian Keyes! behöver jag säga mer?
  Erica, 11 september 2007

  Den sorgligaste av hennes böcker men med hennes humor och sättet hon skriver på skrattar man mellan tårarna. Önskar inte vi alla att vi kunde skriva som hon?

 4. Keyes sämsta
  Deafening, 31 augusti 2007

  Är normalt ett stort fan av Marian Keyes och hennes böcker, men detta var ingen höjdare. Boken är seg och upprepande. Några roliga bikaraktärer men huvudkaraktären engagerar mig inte.

 5. Kanonbra, klart i klass med hennes tidigare böcker
  josefin, 10 augusti 2007

  Även denna bok handlar om en av systrarna i familjen Walsh - Anna. Boken är jättebra, fylld av känslor, lite knepig att förstå på sina ställen i början men allt klarnar längre fram. Jättebra bok!

 6. JA!
  AOD, 8 augusti 2007

  Helt underbar bok :)

 7. Nja...
  Lill, 18 juli 2007

  Det var frustrerande att inte få veta vad som hänt, men när man väl fick veta det var liksom spänningen över. Nä, denna bok var inget för mej.

 8. Hennes bästa hittills.
  Moa, 21 maj 2007

  Riktigt riktigt jättebra!! Helt klart Marian Keyes bästa bok hittills! Jag grät så tårarna rann och skrattade så tårarna rann. Läs den!

 9. Skratt och gråt i härlig blandning!
  Elizabeth, 26 april 2007

  Marian Keyes är verkligen tillbaka. I en härlig blandning av sorg, skratt, ångest och många andra känslor får vi följa Anna under ett ganska jobbigt och turbulent år. Även om man inte kommer från Irland eller bor i New York så känner man igen sig i många av de situationer som Anna befinner sig - eller hamnar i! Handlingen är djupt tragisk bitvis men med en träffsäker beskrivning av de många känslor Anna upplever lockas man ändå till skratt. Hur hon lyckas få till det är kanske det som gör det här till en av Marian Keyes absolut bästa böcker.

Visa alla 9 recensioner

Bloggat om Är det någon där?