Resa genom ensamheten : svart blogg och det ljuva livet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2008-04-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
640 g
SAB
Ijz Jonsson, Plura
ISBN
9789113018744
Resa genom ensamheten : svart blogg och det ljuva livet (inbunden)

Resa genom ensamheten : svart blogg och det ljuva livet

Inbunden Svenska, 2008-04-01

Slutsåld

"Under många år har folk sagt till mig att jag borde skriva en bok, eftersom de tycker att mina låttexter är så bra, men ärligt talat har jag aldrig haft nån längtan efter att bli författare, det är ensamt nog att skriva en text på en eller två sidor till en låt, hur ensamt skulle det inte vara att skriva en bok på 500 sidor.

När jag så vintern 2007 blev uppmanad att skriva en blogg som en del i marknadsföringen av Eldkvarns skiva Svart Blogg och blåögt tackade ja till detta, upptäckte jag hur skönt det var att skriva utan att det skulle rimma hela tiden, det var befriande på något sätt, och tydligen tyckte folk som läste det jag skrev samma sak, så nu sitter jag här och jobbar med min första bok.

Det här är en sammanställning av olika saker jag skrivit tidigare och nyskrivna texter. Eldkvarn, bandet som blev mitt liv, går som en röd tråd genom boken, en resa genom den dånande ensamheten, vägarna, hotellen, kärlekarna. Titta aldrig ner, eller åt sidan, fortsätt bara rakt fram genom ensamheten."

Plura
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Plura Jonsson

  • Resa genom ensamheten

    Plura Jonsson

    "När jag vintern 2007 blev uppmanad att skriva en blogg som en del i marknadsföringen av Eldkvarns skiva Svart Blogg och blåögt tackade ja till detta, upptäckte jag hur skönt det var att skriva utan att det skulle rimma hela tiden, det var befrian...

Bloggat om Resa genom ensamheten : svart blogg och d...