Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2010-09-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
288 x 265 x 38 mm
Vikt
2250 g
SAB
Qca
ISBN
9789113023960

Allt om Mat : stora kokboken

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2010-09-03

Slutsåld

Denna inspirerande grundkokbok är den enda kokbok en modern matlagare behöver; året runt och i livets skiften. De cirka 600 recepten är samlade ur Allt om Mat, alla rätter är provlagade i provköket. Och - max åtta ingredienser!

Innehåll: Vardag (lätt och snabbt), Fredag (festlig inledning på helgen), Lördag (menyer med tre rätter; förrätt, huvudrätt, dessert), Söndag (långlagat, menyer med huvudrätt + dessert), Fester och kalas (student, bröllop, födelsedag, skaldjursbuffé, brunch, kräftkalas, gåsmiddag, halloween, glöggfest), Högtider (påsk, midsommar, jul, nyår), Skördetid (bär och svamp).

"Provköket är hjärtat på Allt om Mats redaktion! Här provlagas varenda rätt innan receptet publiceras i tidningen. Och i boken! Allt för att vi ska vara säkra på att receptet verkligen fungerar och resultatet blir så gott som det ser ut på bilden."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Allt om Mat : stora kokboken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Allt om mat
  Tove Linn Felicia Kruse, 23 april 2014

  Detta är en riktigt bra kokbok för alla, även nybörjare (då recepten är väl beskrivna och enkla att följa)
  Den innehåller många goda recept att välja mellan och man blir inspirerad i sin matlagning. Ofta är det en liten twist på maträtterna som gör att det känns extra lyxigt och spännande. Skulle verkligen rekommendera att köpa den!

  Dessutom har kokboken snygg design och fina bilder och är därför fin att ha framme.

  Supernöjd!

 2. Kul med en kokbok som har nytänkande kring...
  Lotta, 2 december 2013

  Kul med en kokbok som har nytänkande kring kapiteluppdelningen i en kokbok. Bra recept som är goda och lättlagade. Vackert inbunden och som bjuder på mycket inspiration. Även bra avsnitt med portionsberäkningar för olika tillfällen.

 3. Bra allsidig bok som är mer än bara en grundkokbok....
  Bengtsson Alexandra, 24 juli 2013

  Bra allsidig bok som är mer än bara en grundkokbok. Hela menyer för t.ex. påsk finns, även mat ordnad efter säsong och typ. Gillar de små tipsen och recepten som finns i marginalen och att bilderna är lockande, man vill laga mat och recepten är lätta nog för alla att klara av. Finns såväl recept för vardag som för fest.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Allt om Mat : stora kokboken