Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
528
Utgivningsdatum
2010-04-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Skoglöf, Magnus (foto)
Illustratör/Fotograf
Magnus Skoglöf
Dimensioner
295 x 235 x 55 mm
Vikt
3180 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113023984
Det naturliga köket (inbunden)

Det naturliga köket

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-04-19

Slutsåld

"Naturliga råvaror och naturlig smak är en förutsättning för det naturliga köket." Så uttrycker sig Sveriges ledande kock och restauratör - Mathias Dahlgren.
Hans restaurang i Grand Hôtel i Stockholm har tre stjärnor i Guide Michelin. Matsalen har två stjärnor, Matbaren en stjärna.
Boken skildrar dessa två helt olika kök och miljöer, allt sammanhållet av Mathias matideologi och filosofi om krogen som en mötesplats, en plats för upplevelser, gemenskap, äventyr och njutning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det naturliga köket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk bok av en fantastisk kock! Den ger oss...

    En fantastisk bok av en fantastisk kock! Den ger oss en inblick över hur han tänker och levererar fantastisk mat. Skulle verkligen rekommendera den.

  2. Otroligt överdådigt, vackert och snyggt. Älskar...
    Mackan, 30 april 2013

    Otroligt överdådigt, vackert och snyggt. Älskar Mathias formuleringar, anekdoter och tankar om rätter, recept, råvaror och matminnen. Varför då bara en trea i betyg? Ja svaret är nog att allt innehåll känns ouppnåeligt. Även om jag anser mig själv vara en fena bland kastrullerna och gärna grottar ner mig i matnörderier så känner jag ändå med sorg i hjärtat att det här är nog den sista stora avancerade kokboken jag köper någonsin. Inte ens Mathias kan få mig att köpa en till.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Mathias Dahlgren

Bokvideo