Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sanningstrilogi (del 1)
Utgivningsdatum
2009-05-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113025735
Insidan (e-bok)

Insidan (e-bok)

(3 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2009-05-15
65
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Livet såg ljust ut för Liam Norberg den där vinterdagen 1993. Han hade gott om kontanter efter ett flertal lyckade kupper och han hade sopat igen alla spår efter sig. Trodde han.

Insidan är berättelsen om Liams väg, från hängiven kampsportskille till yrkeskriminell. Det är en berättelse om ger en unik inblick i de kriminellas värld och deras sätt att se på samhället. Men det är också en bok som visar att det finns en väg ut, en väg till något nytt.

Liam Norberg är känd för sina filmroller i bland annat Stockholmsnatt och Sökarna. Men även för att han dömdes till ett rekordlångt fängelsestraff för 930-miljonerskuppen mot Gota-banken 1990 och ett värdetransportrån i Göteborg.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Liam Norberg

  • Nästan framme

    Liam Norberg

    Joel Berger och Micke Örnskog, vänner och vapendragare, har begått en lång rad värdetransportrån tillsammans genom åren - och klarat sig undan. De har kunnat leva gott. Micke är familjefar med fru och son i en villa i Bromma. Joel lever ett mer ob...

  • Sökarnas tid : örnligan, nollpunkten, vägen ut

    Liam Norberg

    Det är november 1999 när Liam Norberg släpps fri efter de dubbla fängelsestraff som tagit sex år att avtjäna. De förlorade åren får han aldrig tillbaka. Han är fri, frälst och frestad. Men vem tror på honom? Tror han ens på sig själv? Liam tar sin...

Bloggat om Insidan