Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
598
Utgivningsdatum
2010-05-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
Originaltitel
The Brightest Star in the Sky
Dimensioner
230 x 165 x 40 mm
Vikt
1000 g
SAB
Hce
ISBN
9789113026428
Oväntat besök på Star Street (inbunden)

Oväntat besök på Star Street

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-05-06

Slutsåld

Vem - eller vad - är det som håller ett vakande öga på de boende på Star Street 66 i Dublin? Hur det än ligger till med den saken så kommer denna mycket speciella gäst att föra med sig många omvälvande överraskningar för husets invånare: en del ovälkomna, andra angenäma.

På översta våningen bor musikbolagschefen Katie som tillbringar sina dagar med att hålla gårdagens rockstjärnor kort och fundera över hur mycket cheesecake det går åt för att äta ihjäl sig.
Under henne delar ett par muskulösa polacker lägenhet med en gatsmart tjej som heter Lydia. Hon har en vass tunga och en ännu skarpare hjärna, men trots det några oväntade svaga punkter.
På första våningen bor Fionn - en trädgårdsmästare som föredrar palsternackors sällskap framför människors. Men han ser ut som en prins hämtad direkt ur sagans värld och när han oväntat erbjuds en egen tv-show kastas han plötsligt rakt in i strålkastarljuset.
På bottenvåningen bor Matt och Maeve som är Väldigt, Väldigt Kära och som håller sin desperation på avstånd genom att i all välmening och slumpmässigt göra snälla saker.
Men en mystisk besökare har precis landat på Star Street 66 och stora förändringar är på gång. Gamla hemligheter är på väg att komma upp till ytan och medföra kärlek, tragik och oväntad optimism. Livet kommer aldrig att bli detsamma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Oväntat besök på Star Street. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 9 juli 2010

  Det här var en mycket bra Marian Keyes-bok. Jag har alltid gillat hennes böcker. Tycker om blandningen av humor, chick lit, allvar, relationer, missbruksproblem, med mera.

  Den förra boken av henne som jag läste, ("En förtjusande man"), tyckte jag var lite väl lång och utdragen. Men jag gillar ju i och för sig tjocka böcker, så den här, "Oväntat besök på Star Street", var precis lagom, med sina sexhundra sidor.

  Så jag kan helt klart rekommendera boken.

  ( Läs gärna al... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Oväntat besök på Star Street