Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
271
Utgivningsdatum
2009-10-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Illustratör/Fotograf
George Miller
Dimensioner
234 x 164 x 24 mm
Vikt
560 g
SAB
Ijz Carlsson, Andreas,Ijz Carlsson, Andreas
ISBN
9789113026800
Live to win : låtarna som skrev mitt liv (inbunden)

Live to win : låtarna som skrev mitt liv

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2009-10-05
179
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Live to win - Låtarna som skrev mitt liv är Andreas Carlssons berättelse om hur han blivit en av världens mest framgångsrika låtskrivare, med listettor för världsartister som Céline Dion, Bon Jovi och Britney Spears. Det är också hans personliga, osminkade och självutlämnande berättelse om livet och dess toppar och svackor, kändisar, vänner och kärlekar. Och självklart den osvikliga och villkorslösa kärleken till musiken.

Andreas Carlsson är även känd som jurymedlem i "Idol" och för sin medverkan i "Made in Sweden". "Live to win" är hans första bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Live to win : låtarna som skrev mitt liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. bra bok
  sofia , 9 mars 2011

  live to win: låtarna som skrev mitt liv är en bra bok man för följa andreas carlssons väg till den han är idag och vad som har hänt på hans resa till det han är idag boken inberderade mig och fick mig att tro på saker och att allt går om man vill. Boken handlade bland annat om hur han växte upp var han bodde han flyttade ju runt en hel del och sen så handlade det om hur han fick jobbet han har idag .
  en bok som är värd att läsa.

 2. Proofreading?
  Zara, 27 december 2009

  Boken är helt OK, intressant stundtals. Inte så mycket för att jag imponeras över kändisar hit och dyra fester dit, men hans historia är ändå intressant. Dessutom kan jag lätt relatera till samma trender, musik och idoler som Andreas Carlsson vuxit upp med.

  Men det jag ändå inte kan bortse ifrån är Nordstedts alla missar vad det gäller korrekturläsning. Alla gör vi missar då vi skriver, det är därför förlaget ska kontrolläsa. Vad fasen är en "basketbollhandske"? Jag har själv bott i ... Läs hela recensionen

 3. Ge inte upp?
  Linn, 11 december 2009

  Andreas Carlsson är en omåttligt framgångsrik låtskrivare, en misslyckad artist, Idol-jury-medlem och nära vän till både Sveriges och USA"s artistelit. I hans självbiografi Live to win: låtarna som skrev mitt liv berättar han sin 36-åriga livshistoria.
  Boken om honom är mycket detaljerad och ger läsaren en unik insyn bakom kulisserna i den bransch så många drömmer om att tillhöra. Ibland lite för detaljerad. Men om man klarar av att se förbi extraraderna så lyckas han ändå få fram ett vin... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Andreas Carlsson

Bloggat om Live to win : låtarna som skrev mitt liv

Bokvideo