Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2010-09-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
215 x 143 x 20 mm
Vikt
520 g
SAB
Ijz Malmkvist, Siw
ISBN
9789113026862
Tunna skivor av mig (CD ingår ej längre) (inbunden)

Tunna skivor av mig (CD ingår ej längre)

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-09-10

Slutsåld

En av Sveriges mest folkkära artister berättar för första gången om sitt fantastiska liv i memoarform. I generösa och öppenhjärtiga tillbakablickar får vi följa Siw Malmkvists spännande historia: barn- och ungdomsåren; genombrottet i mitten av femtiotalet; åren som sextiotalets schlagerdrottning; medverkan i musikaler, revyer och pjäser; upp- och nedgångar i privatlivet; samt alla möten och samarbeten med färgstarka personligheter inom svensk och internationell underhållningsbransch under sex decennier. Detta är berättelsen om "en vanlig människa med ett ovanligt yrke", som Siw själv uttrycker det.

OBS! CD'n är slut och ingår inte längre
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tunna skivor av mig (CD ingår ej längre). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Här är Siws historia
    Linn (Gotland), 15 maj 2014

    En rolig bok att läsa för oss som har lyssnat till Siws musik i flera årtionden. Hon berättar många skojiga, men även sorgliga, episoder från sitt liv och sin karriär. Kul att få veta hur det såg ut "bakom kulisserna".

  2. Siwans fantastisk bok med unik CD!
    HappySiw596468, 4 oktober 2010

    Jag beundrare Siw Malmkvist sedan 1961 när jag hörde henne på radio i sommaren 1961 med 'Bortom Bergen'! Låten var sjunger så väldigt bra, men jag visste inte vad det betyder. Som holländare talade jag ingen svensk, men jag tyckte om den 'velvet' Siw röst. Nu kan jag tala svensk, inte så bra, men jag kan förstår vad hon sjunger om och läsa hennes bok! Boken är en väldigt spännande resa genom Siwans karriär och privatliv, hon ha gjort så mycket saker, hon är allround!! CDn som kom med boken är... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bokvideo