Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2010-10-14
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Dimensioner
175 x 140 x 20 mm
Vikt
140 g
SAB
Dokb
ISBN
9789113027708
Relationskoden (pocket)

Relationskoden

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket, Svenska, 2010-10-14

Slutsåld

Människor har en stark känsla och längtan efter tvåsamhet som det däggdjur vi faktiskt är. Men i många parrelationer ger vi upp för lätt i stället för att fortsätta kämpa tillsammans. Därför behöver vi skaffa oss bättre kunskaper om varför vi reagerar och fungerar som vi gör.

I sin fjärde relationsbok skriver relationsexperten Eva Rusz om de sex relationskoderna som ska hjälpa par att få fart på sitt relations- och sexliv. Att finna en partner att leva tillsammans med har i alla tider varit centralt för oss. Vi behöver det för vår överlevnads skull. För att få fysisk och känslomässig trygghet och säkerhet och för vår fortplantning. Eva Rusz menar att om vi blir medvetna om våra medfödda beteenden så kan vi också få idéer om vad vi kan göra för att förbättra våra relationer. I boken tar författaren delvis avstamp i evolutionsteorin och genom att studera djurvärlden kan vi också lära oss om våra egna beteenden.
Däggdjur, fåglar och insekter har många gånger väldigt spännande sätt att hantera sina egna och omgivningarnas förändringar. De är ofta experter på att söka ny kunskap. Djuren är enligt författaren många gånger mer uppfinningsrika och flexibla i sina relationer än vad vi är. En del djur lever monogamt hela livet och hjälps åt på de mest häpnadsväckande sätt i sina relationer.

Boken innehåller en mängd roliga och belysande exempel ur djurvärlden, som kommer att inspirera och få dig att fundera över hur du och din partner kan bete er för att få en bättre relation. Visste du till exempel att vi har mycket gemensamt med fåglarnas beteenden?
Det här en mycket annorlunda och spännande relationsbok som du som läser garanterat kommer att få god behållning av!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Relationskoden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas varmt - Eva Rusz kan verkligen sätta ord...
    Linda, 15 maj 2013

    Rekommenderas varmt - Eva Rusz kan verkligen sätta ord på det som kan tyckas självklart - köp & lusläs. Jag har haft otroligt mycket användning av råden och redskapen hon ger i boken.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Relationskoden