Recept från sena kvällar i New York (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-09-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
263 x 195 x 18 mm
Vikt
818 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113027821

Recept från sena kvällar i New York

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-09-08

Slutsåld

Recept från sena kvällar i New York är en kokbok när du vill bjuda på något speciellt. Allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många. Den New York-baserad festfixaren Linnea Johansson har i många år ordnat middagar och fester för den amerikanska nöjesindustrins elit - med kända namn som Kardashians, Jennifer Lopez, Richard Gere, Sarah Jessica Parker på gästlistan. Här delar hon med sig av sina bästa recept, smarta tips och personliga historier från ett händelserikt liv i New Yorks nöjesvärld.

Recept från sena kvällar i New York bjuder på recept, drinkar och menyer - allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Recept från sena kvällar i New York. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande bok!
  Sophia (Helsingborg), 26 september 2014

  Inspirerande bok! Man får en tjuvkik på hur det kan vara att leva som ung svensk med drömmar om att lyckas i NY. Har provlagat flera recept och de är relativt enkla och mycket goda. Är en bok som passar någon som vill inspireras av andra grepp på enklare matlagning med amerikanska influenser. Min bok får pendla mellan kök och soffbord.

 2. Jättefin bok!
  Emelie, 25 september 2014

  Fina bilder och recept som jag faktiskt kommer laga! Inte för krångligt! Bra present om inte annat till New York älskaren.

 3. Mer roliga recept, tack!
  Karin, 23 september 2014

  Lite roligt skriven och fina illustrationer, men alldeles för få recept och inte så spännande recept som jag trott heller. Inte en kokbok för den som har många kokböcker redan, helt enkelt.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linnea Johansson

 • Perfect Parties

  Linnea Johansson, Marcus Samuelsson

  Have you always wanted to throw a glamorous party, the kind youve heard about but only ever dreamt of attending? Now you can, with priceless tips and ideas from Linnea Johansson, one of New York Citys premier party planners. She's thrown over a th...

 • Food For Friends

  Linnea Johansson

  We all dream of being the perfect host, reaching new culinary heights in the kitchen, shaking hand-crafted cocktails behind our backs, and running perfectly plated dishesall while greeting guests with a smile. Lets face it; you would need a whole ...