Ät dig ner i vikt : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2009-12-14
Upplaga
4
Förlag
Norstedts
Dimensioner
178 x 109 x 17 mm
Vikt
160 g
SAB
Vmb
ISBN
9789113028798
Ät dig ner i vikt : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor (pocket)

Ät dig ner i vikt : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor

(31 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2009-12-14

Slutsåld

Bantningsböcker finns det gott om. Det som gör denna bok unik är att den är en praktiskt fungerande handbok för gravt överviktiga. Den är nämligen skriven av en författare som gått ner mer än 60 kilo och behållit sin nya vikt. I denna bok visar han hur han gjort och hur du kan göra samma sak. Det vanliga budskapet i viktminskningsböcker är att du måste äta mindre och röra dig mer. Denna bok säger tvärtom. Den säger att du ska äta mer och att du inte behöver röra dig ett dugg, åtminstone inte för att gå ner i vikt. Motion är nyttigt, säger författaren, men du går inte ner i vikt av det. Hur kan man äta mer och ändå gå ner i vikt? frågar du kanske. Jo, det kan man göra genom att äta så att man bränner fett. Huvudbudskapet i denna revolutionerande viktminskningsbok är att det handlar om förbränning, inte om hur mycket vi äter. Förbränner man det man äter så spelar det ingen roll hur stora portionerna är. Sten Sture Skaldeman har vägt över 140 kilo (vid 175 cm längd!). Efter decennier av övervikt har han återgått till att äta den föda som vi är avsedda att äta. Nu väger han som han gjorde för fyrtio år sedan. "Jag har återvunnit mitt liv", säger han. "Jag vet hur man gör och nu är det min uppgift att sprida den kunskapen till andra".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Ät dig ner i vikt : praktisk viktminskning för feta män och runda kvinnor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. väldigt, väldigt liten text
  Helene Macozaza, 15 september 2015

  Trots att jag var tvungen att åka iväg och köpa nya läsglasögon med bättre styrka, så har jag svårt att läsa boken. Det är mikroskopisk text. :(
  Boken är säkert bra, med många bra tips och råd. Men det får jag nog aldrig veta... pallar bara läsa en, max två sidor i taget.
  /inte lastgammal än, men det känns så

 2. Praktiskt viktminskning

  Mycket pratig bok om hur författaren har kommit fram till olika slutsatser. Inte särskilt lättillgänglig om man vill få tydliga råd och scheman för hur man ska äta.

 3. Denna bok är värdefull för alla som vill äta rätt
  Mari Wiklund, 1 december 2014

  Även för dig som vill behålla din hälsosamma vikt och kanske är för smal idag.

  Är du bara det minsta lilla intresserad av att äta bra mat så är det här helt rätt bok för dig.
  Den är skriven med en djup insikt och humor, du lär få en massa bra AHA-upplevelser om du redan haft en del funderingar kring processad mat, socker och alla kemiska tillsatser som livsmedelsindustrin göder sig på.

  Jag och vi i min familj har dessutom fått en hel mängd positiva hälsoeffekter av att... Läs hela recensionen

 4. toppen läsning från början till slut

  man kan ej missa något med hjälp av tekniken i denna bok
  sanslöst bra
  jag har följt boken till punkt och pricka, gått ner totalt 12 kg
  är en annan bättre person idag ;)

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sten Sture Skaldeman