Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2011-03-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
195 x 155 x 20 mm
Vikt
452 g
SAB
Vmbb,Dokb
ISBN
9789113030104
Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF (inbunden)

Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-03-07

Slutsåld

Sluta banta - en gång för alla
Helhetsmetoden handlar inte bara om vad du stoppar i dig, utan också om känslor, självkänsla och kroppens invanda beroende av snabba kolhydrater. Med hjälp av kognitiv beteendeterapi (KBT) och rätt kost, Low Carb High Fat (LCHF), lär du dig att balansera både kroppens hunger och känslornas sug.
Författarna tar med dig på en resa genom tolv stationer. Du får titta på din målbild, lära dig skilja på hunger och sug, identifiera din "ätarprofil ", använda STOP metoden och mycket mera. Här finns också nyttiga, goda och enkla recept. Cathrine Schück är kock, matskribent och kostrådgivare med inriktning på GI och LCHF. Maria Helander är pedagog och informatör. Författarna är båda samtalsterapeuter och KBT-coacher, som har hjälpt hundratals kvinnor och män att sluta banta och ändå gå ner i vikt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Helhetsmetoden : nå din hälsovikt med KBT & LCHF. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra hjälp
    Tess, 22 april 2011

    Har köpt denna bok och har ännu så länge bara läst några kapitel i den. Jag är nöjd med det jag läst så långt och att den kopplar samman LCHF och KBT (men tror att det går alldeles utmärkt att läsa vilken KBT bok som helst och själv dra parallelerna mellan dessa ämnen). Jag känner mig inspirerad och har med hjälp av boken strukturerat upp en långsiktig plan med delmål längs vägen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna