Jag vägrar dö nyfiken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (198.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Babben Larsson
Utgivningsdatum
2010-01-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113030210

Jag vägrar dö nyfiken Ljudbok

(12 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2010-01-01

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allt från små reflektioner om varför folk har så himla svårt att plocka upp hundbajs till de stora frågorna om meningen med livet får du här serverat av Babben på Babbens vis. Babben är en person som reflekterar och funderar över livets alla trivialiteter och som med humor och värme kan få oss att skratta åt oss själva och allt mänskligt beteende.

Babben Larsson är ett känt namn för de flesta. Ståuppare, programledare med den egna tv-showen Babben & Co, regelbunden medverkande i Parlamentet, utsedd till Årets kvinnliga komiker 2008, mottagare av Povel Ramels karamelodiktstipendium 2008, jazzsångerska med mera.
I den här boken skriver hon om allt från hur hon gick in i väggen och tog sig ut ur väggen igen, sin ständiga kamp mot sitt sockerberoende, new age-träsket och skilsmässoångest; till mötet med sig själv och kärleken till sina trogna följeslagare, sina två svarta labradorer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag vägrar dö nyfiken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken gav många skratt
  Marianne H, 21 september 2022

  Babbens sätt att berätta med sitt lustiga och avslappnade sätt. Inte många gånger jag skrattar annars, medan jag lyssnar på en ljudbok.

 2. Bättre än väntat
  -, 10 augusti 2022

  Lite mycket hund. Annars bra.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Babben Larsson

 • Barbro före Babben

  Babben Larsson

  Varför blev jag komiker? Vilka händelser påverkade mig starkast under barndomen? Hur kom det sig att jag, en bondtjej från Gotland, inte tog över släktgården utan valde en helt annan väg i livet? Mer personligt än någonsin berättar Barbro Larsson ...

 • Robin Williams : när skratten har tystnat

  Babben Larsson, Emily Herbert

  ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing, sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen. Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstå...