Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-06-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113032108
Jag vägrar dö nyfiken (e-bok)

Jag vägrar dö nyfiken (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2010-06-30
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Allt från små reflektioner om varför folk har så himla svårt att plocka upp hundbajs till de stora frågorna om meningen med livet får du här serverat av Babben på Babbens vis. Babben är en person som reflekterar och funderar över livets alla trivialiteter och som med humor och värme kan få oss att skratta åt oss själva och allt mänskligt beteende.

Babben Larsson är ett känt namn för de flesta. Ståuppare, programledare med den egna tv-showen Babben & Co, regelbunden medverkande i Parlamentet, utsedd till Årets kvinnliga komiker 2008, mottagare av Povel Ramels karamelodiktstipendium 2008, jazzsångerska med mera.
I den här boken skriver hon om allt från hur hon gick in i väggen och tog sig ut ur väggen igen, sin ständiga kamp mot sitt sockerberoende, new age-träsket och skilsmässoångest; till mötet med sig själv och kärleken till sina trogna följeslagare, sina två svarta labradorer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag vägrar dö nyfiken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Intressant, rolig och läsvärd
    marie, 14 juli 2010

    Verkligen en trevlig, enkel och trivsam bok att läsa. Allvarlig och öppen, är imponerad. Jag känner igen mycket från mitt eget liv och det är roligt att ta lite del av vad som hänt sen jag första gången såg henne i Visby på Tiljans Talanger för en väldans massa år sen. Var osäker om Babben skulle göra sig i bokform men det funkar perfekt. Gillar dessutom E-boksformatet så här sommartid har jag just upptäckt. Hoppas det kommer en uppföljare om några år för det här funkar!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Babben Larsson

Bloggat om Jag vägrar dö nyfiken