Millas kalastårtor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2011-03-18
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
Dimensioner
230 x 195 x 15 mm
Vikt
580 g
SAB
Qcae
ISBN
9789113032337
Millas kalastårtor (inbunden)

Millas kalastårtor

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-03-18

Slutsåld

Millas kalastårtor har sedan sin första utgåva räddat kalas över hela landet. Med sin galna stil har Camilla Tubertini tänjt på gränserna för vad en kalastårta kan vara - från pytontårta till hjärtegrynstårta, popcorntårta och bajstårta. Nu är hon tillbaka med en uppdatering av Millas kalastårtor som innehåller tretton helt nya kalasrecept, samtidigt som många av de ursprungliga bilderna uppdaterats.

Handen på hjärtat, hur många småbarn tycker om gräddtårta, den där gjord på sockerkaka? Mmh, inte så många. I Millas kalastårtor har Camilla Tubertini tagit sig friheten att ändra "materialstandarden" för kalastårtor. Den kan bestå av glass, chokladbollssmet, mousse eller varför inte "tårtsmask" - en mumsig massa du gör själv som är enkel att arbeta ihop och som kan formas och fyllas på tusen olika sätt! Den är dessutom perfekt att bygga både stora och små våningstårtor med, och det är så enkelt att barnen själva kan vara med och baka sin födelsedagstårta.

Längst bak i boken bjuder Camilla Tubertini på väl beprövade basrecept på sockerkakor, maränger, glasyrer och fyllningar. Hon lär också ut sina egna, förenklade tekniker för att jobba med glasyrer och choklad, som passar barn och alla som aldrig bakat en tårta förr.

Bland nyheterna finns snurriga tårtan, cacakaka, sista-minuten-tårta, surpuppsrutor, vimsekakor och nöff-å-mu-sorbet. Millas kalastårtor är rikt illustrerad och innehåller inspirerande bilder på både tårtor, dekorationer, barn som skapar och kalasar samt på produkter som författarinnan tipsar om och som är bra att ha hemma när man ska baka tårta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Millas kalastårtor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Helt underbar bok! Glädjerika recept och en fröjd för...

    Helt underbar bok! Glädjerika recept och en fröjd för ögat är bilderna, rolig,enkel och fantastisk bok att både äga samt ge bort i gåva till andra. Rekommenderar denna bok till alla! Udda och unik med färger o glada läckra bilder och fantastiska tårtor för kalas, vill du vara poppis på kalas är denna bok ett måste att använda

  2. En underbar liten bok
    Patrik, 27 mars 2011

    Millas kalastårtor får en verkligen på gott humör. Det är en fantastisk liten bok. Inte nog med att det finns massor av trevliga tårtrecept boken är också underbart vackert formgiven. En fröjd för både ögon och smaklökar

Visa alla 2 recensioner