Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2011-04-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lindberg, Björn (foto)
Illustratör/Fotograf
Jürgen Asp
Dimensioner
231 x 255 x 15 mm
Vikt
1055 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789113032726
Grilla som proffsen! (inbunden)

Grilla som proffsen!

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-04-01

Slutsåld

Känslan för grillning och måltiden kan inte överskattas, den är helt enkelt en del av utvecklingsläran. Därför är dags att ta examen i grillandets ädla konst. I den här boken samlas de tre hörnpelarna i världens populäraste matlagningsform: GRILLAT, BBQ & ASADO.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Grilla som proffsen!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa grillboken som finns. Bra recept, manga bra...
  Farsan, 10 juni 2013

  Bästa grillboken som finns. Bra recept, manga bra ideér och tips och väldig SNYGG layout med bra typografi som gör att läsa lätt.

 2. Glödhet kokbok för tjejer och killar som grillar!
  Marcus B., 18 april 2011

  I samband med inköp av ny grill bestämde jag mig för att försöka vidga mina vyer och lära mig lite nya tricks inför grillsäsongen. Jonas Borssén verkar vara lite av grillkungen med 3-4 böcker helt dedikerade till grillkonsten. Jag ville ha en bok som inte bara gav recept, utan även pratade lite om allt runtomkring, t.ex. grillar, koltyper, olika tekniker.

  Jag blev inte besviken. Jonas berättar om grillkol från Japan, rökved gjord på whiskytunnor och "smokers". Han förklarar vad som h... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bokvideo