Sticka mera småvarmt : yllepromenader bland trottoarkanter och skogsdungar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2011-09-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
195 x 195 x 15 mm
Vikt
540 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789113032856
Sticka mera småvarmt : yllepromenader bland trottoarkanter och skogsdungar (inbunden)

Sticka mera småvarmt : yllepromenader bland trottoarkanter och skogsdungar

(17 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-09-09

Slutsåld

Johanna Wallin är tillbaka med en ny samling fantasifulla småvarma plagg!

I Johanna Wallins nya bok, som innehåller mer än sextio projekt, låter hon sig inspireras av miljöer och natur som de flesta har omkring sig. Hon stickar på fyra olika teman: stranden, skogen, trädgården och staden. Resultatet är vackra och lekfulla plagg för alla väder och humör.

En av strandstickningarna lånar till exempel sin färgskala från ett vackert snäckskal, medan en av stadsstickningarna hämtar inspiration från ett festligt cocktailparty. Höstens äppelsäsong ger färgprakt åt en av trädgårdsstickningarna, medan flugsvampen lånar ut sin mönster till en av stickningarna på skogstemat.

Varje kapitel innehåller flera stickningar, och varje stickning innehåller tre till fem projekt - till exempel matchande vantar, mössa, halsduk och muddar. För varje projekt anges storlek, garner, garnåtgång, stickor och tillbehör. Varje projekt är tydligt förklarat med text och bild, och det är enkelt att hänga med även för nybörjaren!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sticka mera småvarmt : yllepromenader bland trottoarkanter och skogsdungar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Lena, 14 januari 2015

  Fina mönster som inspirerar till att sticka. Tex. Fina och annorlunda mössor, halsdukar, vantar mm.
  Inte den första bok jag skulle köpa men om du har några redan i bokhyllan som du tröttnat på och vill ha nya ideér och mer inspiration, då är denna ett bra val.

 2. Inspirerande bok. Fina mönster på mössor, vantar,...
  Mimmi, 30 juli 2013

  Inspirerande bok. Fina mönster på mössor, vantar, halsdukar mm. Bra förklaringar för den som inte är så van att sticka - även lite mer avancerat för den vana stickaren. Boken känns fräsch och med nya och roliga mönster.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Wallin