Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2011-01-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
230 x 197 x 15 mm
Vikt
730 g
SAB
Qcabb,641.56383
ISBN
9789113033143
Ferry food : LCHF (inbunden)

Ferry food : LCHF

(41 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-01-07

Slutsåld

När OS-guldmedaljören Björn Ferry la om sin kost från att ha ätit mycket kolhydrater till en kost som är baserad på LCHF-dieten började det påverka resultatet avsevärt. Och i OS 2010 stod han överst på prispallen och fick ta emot guldmedaljen i skidskytte.

Björn Ferry menar att det inte var någon slump att han till slut stod överst på prispallen i OS. Det var en mycket medveten strategi både genom att satsa mycket målmedvetet på att förbättra träningen och att se över kosten. I dag äter han protein, fett och grönsaker och så lite kolhydrater som möjligt. I den här boken berättar han med stor entusiasm hur han genom att förändra sin kost också förändrade sitt liv. Björn vill gärna motivera och inspirera andra att göra detsamma, oavsett vilka mål man har med sin träning. Här får vi följa OS-medaljören i hans vardag hemma i Storuman där han lever tillsammans med sin fru armbryterskan Heidi från Ensamheten. När han inte tränar är han mycket ute i skog och mark och plockar svamp och bär och på hösten jagar han mycket. I boken finns Björn Ferrys favoritrecept, framtagna tillsammans med kostexperten Cathrine Schück. Bli en vinnare du också genom att äta som Björn Ferry, det vill säga mat baserad på LCHF-dieten.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ferry food : LCHF. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt användbar
  Karin, 23 april 2017

  Jag har ett gäng kokböcker som samlar damm i bokhyllan. Men den här boken har jag använt flitigt. Passar mig som inte vill ha krångliga eller tidskrävande recept. Recepten är enkla och väldigt goda.

 2. Ferry food
  ullabella, 3 april 2011

  Många lättlagade och goda recept med fina råvaror och inte så många ingredienser.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Hur fan ska vi ha det? : Dagbok 2022/2023

  Björn Ferry

  Välkommen in i huvudet på Björn Ferry! Vad är det för mystiska märken på träden? Är det enbart den tretåiga hackspetten som bär ansvaret, eller kan den större hackspetten ha en näbb med i spelet? Hur många gånger måste man runka i en burk för att ...

 • Ferry tales : inte så förbannat tillrättalagt

  Björn Ferry

  Björn Ferry är Sveriges mest framgångsrika manliga skidskytt med både VM- och OS-guld i prisskåpet. I mars 2014 gjorde han patron ur och nu släpper vi hans dagboksbiografi. "Jag hade länge drömt om att skriva en bok. Jag började skriva om såd...