Sommarbruden (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
418
Utgivningsdatum
2012-05-03
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Ingela Jernberg
Originaltitel
Mother of the Bride
Dimensioner
215 x 140 x 30 mm
Vikt
580 g
SAB
Hce
ISBN
9789113033303
Sommarbruden (kartonnage)

Sommarbruden

(4 röster)
Kartonnage Svenska, 2012-05-03

Slutsåld

Amy och Dan bor tillsammans i Dublin. De är i trettioårsåldern, upptagna av sina karriärer och har en stor vänkrets. Deras båda familjer tycker att de är som gjorda för varandra, så när Dan friar till Amy under en romantisk weekendresa till Venedig och Amy säger ja blir släkt och vänner eld och lågor. Särskilt Amys mamma Helen, som i egenskap av brudens mor, kan glädja sig åt att planera sin dotters drömbröllop.

Amy och Helen går in för planeringen med liv och lust. Men det är mycket som behöver ordnas och många viljor ska samsas. Till slut växer planeringen Amy över huvudet och allt prat om det stundande bröllopet tär på hennes och Dans relation.
Katastrofen är ett faktum när Dan fått nog och slår upp förlovningen efter ett uppslitande gräl. Amy flyttar in hos sin bästa väninna Jess samtidigt som hennes pappa blir sjuk och måste gå igenom en svår bypassoperation. Dan deppar på sitt håll och inser till sist att han måste stå upp för sin kärlek till Amy och inte låta deras bröllop stå i vägen för den. När Amy säger ja igen vet båda att de själva måste ta kontroll över bröllopet för att det ska bli en fest i kärlekens tecken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sommarbruden