Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2011-05-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
185 x 127 x 15 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789113034065

Bortgjord : kända och okända svenskars bortgjord-bekännelser

(1 röst)
Kartonnage, Svenska, 2011-05-11

Slutsåld

Alla gör vi bort oss då och då. Men somliga mer än andra.

Att göra bort sig hör till vardagen för många av oss. Det handlar om en felriktad replik, ett uttalande som inte riktigt blev som du hade tänkt dig, ett sms till fel person eller ett klädesplagg bak och fram. Och det låter kanske inte så farligt. Men så finns det de som gör bort sig på riktigt. Ordentligt. På ett sätt som bara inte går att vare sig bortförklara eller glömma.

I den här boken har journalisten Cecilia Blankens samlat kända och okända svenskars bortgjord-bekännelser. Resultatet är en bok med massor av gapskratt. Vi får möta såväl folkkära kändisar som vanliga människor, alla med en riktig skratta så du skriker-historia i bagaget.

Möt till exempel komikern Ann Westin från Göteborg, som efter en båttur med vänner blir ombedd att kasta ankar - och kastar det rakt på båten. Eller Annika, 35, som inför ett gynekologbesök råkar spraya dotterns guldglitterspray "där" i stället för lite väldoftande bodyspray ... Pontus Gårdinger berättar om ett konferencieruppdrag där kungen skulle närvara, och när Pontus ska presentera Kungssången blir det på engelska: And now - let's hear - the siiiiiing for the kong!

Bortgjord är en samling hårresande roliga historier, berättade för och nedskrivna av Cecilia Blankens.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Cecilia Blankens

Bloggat om Bortgjord : kända och okända svenskars bo...